Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Tıraş Fırçası Apollo El Yapımı ve Kutulu 714018

ONESTEP DIAMOND Son 7 Günde Satılan : 12 Adet
%45
TL299,95 TL164,95


ONESTEP DIAMOND Bu ONESTEP DIAMOND ürününden sepetinize 6 adet eklerseniz %10 ,50 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Spesifikasyonlar : Jaguar Apollo Kutulu El Yapımı Sakal Traş Fırçası + Sakal fırçasını koyabileceğiniz aynı zamanda Araç, torpido, çanta, ev, ofis vb tüm alanlarda kullanılabilir Kapaklı, 14,8 cm x 5,9 cm x 4,8 cm ölçülerinde, AÇIK > 25 cm uzunluk ölçülerinde, İÇ BÖLÜM> 3,8X5,1 CM birbirine geçerek kapanan, çok amaçlı, araçta, evde, çantada kullanılabilecek saklama, taşıma, birbirine geçmeli kapaklı kutu ile birlikte gönderilir.

Ürün Özellikleri :  

AKSESUARLAR VE TIRAŞ TASI ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal :  % 100 Gürgen Ağacı Ahşap Sap + Doğala yakınSentetik kıllar 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Apollo  olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : Yükseklik 9 cm 

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Kıllar, minimum düzeyde tıraş kremi veya tıraş jeli kullanımıyla zengin ve pürüzsüz bir köpük üretmelerini sağlayan ultra emici olacak şekilde tasarlanmıştır. Pürüzsüz ve yakın bir tıraş deneyimi sağlarken daha az su tüketmeye de yardımcı olur.

TEKNOLOJİ: El işi üretimdir. Kılları harika şekildir. Dökülme, kötü koku yapmaz.   Pürüzsüz bir tıraş için Tıraş fırçamız, tıraş bıçağının kaymasını azaltmak için sakal kıllarını yumuşatan ve yumuşatan zengin ve kremsi bir köpük oluşturmaya yardımcı olur. Bu da pürüzsüz ve yakın bir tıraş deneyimi sunmak için jilet tahrişini, kızarıklığı, kesikleri ve tahrişi önler.

KARAKTER: Kıllar ipeksi ve sıkıdır, masaj için harikadır; su emme ve ısı tutma özelliği olarak, tüm tıraş sabunları ve köpükleri, jelleri veya kremleri ile iyi çalışır, kalın, parlak köpürme için mükemmeldir, temizlenmesi kolaydır ve oldukça hızlı kurur. Kıllar cilt üzerinde nazikçe kayar, tıraş kremini ve sabunu sakal bölgesine düzgün bir şekilde dağıtarak hassas ve tahriş olmuş ciltler için de ideal tıraş fırçası haline getirir.

Tıraş kreminin tüylerin her santimine ulaşmasına yardımcı olarak, tıraş esnasında cildinizin korunmasını sağlar
Her tıraş deneyimini geliştirmek için birinci sınıf kaplama sapına sahip erkekler için zarif bir tıraş fırçası.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar