Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Faux Ahşap Saplı Tıraş Fırçası 717800

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 896 Adet
%54
TL119,95 TL55,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Özellikler :

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir.  

Materyal :  % 100 Kiraz Ağacı Ahşap Sap + Sentetik kıllar

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Kıllar, minimum düzeyde tıraş kremi veya tıraş jeli kullanımıyla zengin ve pürüzsüz bir köpük üretmelerini sağlayan ultra emici olacak şekilde tasarlanmıştır. Pürüzsüz ve yakın bir tıraş deneyimi sağlarken daha az su tüketmeye de yardımcı olur.

TEKNOLOJİ: El işi üretimdir. Kılları harika şekildir. Dökülme, kötü koku yapmaz. Hayvansal malzeme kullanılmamıştır. Pürüzsüz bir tıraş için Tıraş fırçamız, tıraş bıçağının kaymasını azaltmak için sakal kıllarını yumuşatan ve yumuşatan zengin ve kremsi bir köpük oluşturmaya yardımcı olur. Bu da pürüzsüz ve yakın bir tıraş deneyimi sunmak için jilet tahrişini, kızarıklığı, kesikleri ve tahrişi önler.

KARAKTER: Kıllar ipeksi ve sıkıdır, masaj için harikadır; su emme ve ısı tutma özelliği olarak, tüm tıraş sabunları ve köpükleri, jelleri veya kremleri ile iyi çalışır, kalın, parlak köpürme için mükemmeldir, temizlenmesi kolaydır ve oldukça hızlı kurur. Kıllar cilt üzerinde nazikçe kayar, tıraş kremini ve sabunu sakal bölgesine düzgün bir şekilde dağıtarak hassas ve tahriş olmuş ciltler için de ideal tıraş fırçası haline getirir.
Tıraş kreminin tüylerin her santimine ulaşmasına yardımcı olarak, tıraş esnasında cildinizin korunmasını sağlar
Her tıraş deneyimini geliştirmek için birinci sınıf kaplama sapına sahip erkekler için zarif bir tıraş fırçası.



Bunları da aldılar