Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Dar Bölge Fırçası V Tip 2 ADET 720032

TL76,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : ABS plastik , metal kıllar 

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, TransForMacion Blazina Bores Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : 29 cm


2'si 1 arada fırça : 2'si 1 arada dikiş fırçası her türlü temizlik için uygundur. Gider tüylerini kolayca toplayabilen ve tıkanmayı önleyen küçük klipslerle sağlam ve uzun ömürlüdür. Tutması kolaydır ve kolay asmak için küçük deliklere sahiptir.

Uzun ömürlü fırça kılları : Ovma fırçası, büyük yüzeyleri kolayca ovalayan süper güçlü liflere ve yoğun kıllara sahip yüksek mukavemetli malzemeden yapılmıştır. Kıllar yumuşak ve serttir, kolay eskimez ve nesnelerin yüzeyine kolay zarar vermez.

V şeklinde fırça başlığı : Fırça başlığının orta kısmı kaldırılmıştır ve yanları içbükeydir, bu da dar boşlukları temizlemek için daha uygundur; kıllar yumuşak ve serttir, böylece yüzeye zarar vermez. Lütfen kullanımdan sonra kalan suyu kurutun ve asın, suyun uzun süre içeri girmesine izin vermeyin.

Tutması kolay : Ergonomik tasarlanmış uzun sap fırçalama sırasında kolayca bastırılabilir ve sapın kavisli tasarımı uzun süre rahat bir tutuş sağlar. Sapa gizli bir saç tokası yerleştirilmiştir, bu da giderin saç sarımı için özel olarak kullanılır ve kullanım sırasında çıkarılabilir.

Geniş alanda kullanım : Çok fonksiyonlu fırça mutfak armatürlerinin, köşelerin, muslukların, tüm fayans yüzeylerinin, duş kapısı raylarının, lavabo giderlerinin, fırının ve döner tablasın, sürgülü kapı raylarının, pencere çerçevelerinin ve daha fazlasının temizlenmesi için uygundur. Temizleme sürenizi etkili bir şekilde azaltabilir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar