Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 2 li 33 ve 28 cm CamSil YerSil Seti Magrum Design 719185

TL117,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Plastik gövde + Kauçuk yersil 

Adet / Renk / Tasarım : 2 li set - 33 cm ve 28 cm   TransForMacion Magrum Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan model kombinasyonunu, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Mükemmel kauçuk uygulaması ve hatasız cam + yersilme imkanı

Sağlam doğal kauçuk ve silikon bıçaklı bu geniş genişlikteki camsil - yersil, her seferinde geniş bir alanı kurutarak değerli zamanınızdan tasarruf etmenizi sağlar.


Profesyonel ihtiyaçlar: Bu yüksek kaliteli kauçuk çekpas ile garajın ve banyo zemininin, havuz güvertesinin, pencerenin, arabanın ön camının beton veya fayans zeminini kurutabilirsiniz.

Çok amaçlı: Kaplamalı ve kaplamasız pürüzsüz beton zeminlerde, asfalt ve diğer pürüzsüz yüzeylerde kullanın. Yüzeyler için etkili bir şekilde ve saçları kolayca çıkarmak için. Hafif silecek, geniş koridorlarınız veya restoranlar, süpermarketler, depo, koridor, banyo, garaj, yüzme havuzları ve verandadaki açık zemin alanları için mükemmeldir.
Kolay Depolama: Hediye gönderilen sap, çıkarılabilir veya sabitlenebilir. Hafif yersil herhangi bir dolapta kolayca saklanabilir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar