Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Ahşap Spatula Maşa Seti Doğal Gürgen Ağacı 2 li SET 719055

TL52,95


ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Materyal : % 100 Ham, Kaplamasız Ahşap, Gürgen ağacından El Yapımıdır. El yapımı olduğundan renklerde hafif değişiklik ve hafif simetrik hatalar olabilir.

ADET : 2

MAŞA Ölçüler : 28 cm uzunluktadır.  

SPATULA Ölçüler : 28 cm x 5 cm

SPATULA  ÇARPICI TASARIM: İster güveçte ister kancada asılı olsun, mutfağınızda sergilemek istemenizi sağlar

DOĞRU BOYUTLU: Hem sağ hem de sol elini kullananlar için çalışmak üzere tasarlandı. 

İDEAL SERVİS ELEMANI : Bu temel mutfak aletiyle en sevdiğiniz yemekleri servis edin. Sağlam, dayanıklı pişirme aleti gereken ağırlığını kaldırabilir, Tencerenizi, servis tabağını veya pişiriciyi çizmez

Ergonomik şekilli sap, rahat bir tutuş sağlar ve bu mutfak aleti görevini tam olarak yerine getirir. 

DAYANIKLI :  Yumuşak dokunuşlu silikon, tavaları çizmez, bu da onu yapışmaz ve dökme demir pişirme kapları için nazik ve güvenli bir seçim haline getirir.

 
MAŞA  ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : % 100 Ahşap El Yapımıdır.

DÜŞÜNCE TASARIM - Elleri ısı ve buhardan korur. Pürüzsüz bir dış kaplamaya sahip olan bu ergonomik mutfak maşasının tutması son derece rahattır.

BAKIMLI EL YAPIMI : Sert Gürgen ağacından üretilir ve  gıda için güvenlidir, doğru kullanımda leke tutmaz ve aynı zamanda çevre dostudur!

DAYANIKLI OLMAK İÇİN YAPILDI : TGüm kıymıkları çıkarmak için verimli bir şekilde zımparalandı ve herhangi bir istenmeyen ahşap işleme tabi tutulmadan masif bir tahta parçasından yapıldı! Kolayca kırılmayacak kadar sağlamdır ve ayrıca çizilmeleri önlemek için yapışmaz tavalara/pahalı pişirme kaplarına karşı naziktir.



Bunları da aldılar