Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 2 Boy Natural Ahşap Izgara Maşası Glaviano Design 719324

TL47,95


ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : %100 Gürgen ağacı Ham Natural Ahşap -  El yapımı olduğundan renk kaymaları veya simetrik hatalar olabilir 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Glaviano Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 25 cm ve 42 cm 

Glaviano  ahşap yemek maşası ile yemekleriniz için hazırsınız. 25 cm'lik uzunlukları herkes için güvenli yemek yapmayı garanti eder. Burgerleri, sebzeleri ve diğer gıda maddelerini çevirmek için bu yemek maşasını kullanın. Günlük olarak, mutfağınızda bu çok yönlü maşalar, kızartma veya servis maşası olarak da kullanışlıdır.

Maşa 25 ve 42  cm uzunluğunda, kafa genişliği 2 cm
Ham, işlenmemiş Gürgen ağacı

Ahşabın kendine has özelliklerinden dolayı ahşap mutfak gereçlerinin doğası gereği daha güvenlidir. Ahşabın bakterileri yok etme eğilimi olduğu kanıtlanmıştır. Tabii ki, mutfak eşyaları kullanımdan sonra her zaman iyice temizlenmelidir. Bütün bunlar, ahşap pişirme kaplarının kullanımını çok temiz hale getirir.


Maşa ile tencerelerinizde artık çizik yok.Ahşap mutfak gereçlerinin bir diğer faydası da tencerelerinizde çizik bırakmamasıdır. Bu nedenle yapışmaz tencere ve tavalarda da kullanabilirsiniz.

Izgaradan sonra, mutfak maşasını ılık akan su altında durulamak en iyisidir. Yağ veya yemek artıklarını temizlemek için bir bulaşık fırçası veya sünger kullanın. Maşalar çok yağlı mı? Bu durumda, yumuşak bir bulaşık deterjanı kullanmak ve ardından ılık suyla durulamak en iyisidir. Havayı kurumaya bırakın.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar