Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Buz Maşası Tiffany Design 3 lü PAKET 718712

TL74,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

RENK : TransForMacion Tiffany serisi olarak tasarladığımız bu ürünü Renk/tasarımı birebir göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

MATERYAL : Krom metal

ADET : 3

ÖLÇÜLER : 15 cm

Çeşitli yiyeceklerin servis edilmesi için idealdir. Buz küpleri, küp şekerler, limon dilimleri vb. için mükemmeldir. Ayrıca partiler, akşam yemeği partileri, ikindi çayı, büfeler, catering, düğün kutlamaları veya ev, otel ve restoran için günlük kullanım için kullanılabilir
YÜKSEK KALİTE: Yüksek kaliteli kalın çelikten, korozyona dayanıklı, sağlam, güvenli Etkili tutuş için her iki tarafta ayna cilalı ve net delik tasarımı.

MÜKEMMEL TUTUŞ Sağlam bir tutuş için kenar tırtıklı, ergonomik tasarımlı tutamak kavraması rahattır, yay hareketi kolayca geri döner, uzun ömürlü kullanım.

KOLAY TEMİZLİK : Bulaşık makinesinde yıkanabilir: temizlenmesi ve saklanması kolaydır. Kullandıktan sonra kuru olarak saklayın.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar