Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 6 SET 12 ADET Kaporta Göçük Düzeltici 429068

TL599,95


Aynı Gün Kargo
Üzgünüz Kampanya İçin Yeterli Stok Mevcut Değildir.

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 12 Adet(2 boy) , TransForMacion olarak tasarladığımız, resimde yer alan modeli , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 5x6 cm ve 11,8 x 10 cm 


Araba göçük çektirme aletimiz iki boyut içerir, daha küçük olan boyut yaklaşık 5 x 6 cm Büyük boyut 11,8 x 10 cm . Büyük ve küçük göçük çekiciler arabadaki göçükleri onarmak için birlikte çalışır. Zamandan ve enerjiden tasarruf edin.

Dayanıklı Malzeme : Bu araba göçük çekicinin sapı yüksek kaliteli ABS'den yapılmıştır ve vantuzun emme yüzeyi kauçuk malzemeden yapılmıştır. Kavisli yüzeyler için özel olarak tasarlanmıştır. Güçlü ve dayanıklıdır. Emilim kapasitesini artırabilir ve günlük aşınmaya dayanabilir.

Eşsiz Tasarım : Araba göçük çektirmesi ergonomik olarak tasarlanmıştır ve tek stroklu pompa çalışmasına sahiptir. Tek elle toka tasarımı, hassas yapı, güçlü ve kalıcı, kolay deformasyon olmaz

Hatırlatma : Temiz, pürüzsüz, düz, gözeneksiz, kuru yüzeylerde kullanılmalıdır. Kaldırmadan önce daima iyi bir emiş gücü olduğundan emin olun. Vantuzlu araba göçük çekici ve küçük vantuz, arabadaki göçükleri onarmak için birlikte çalışır.

Yaygın Uygulama: Bu araba göçük çektirmesi cam, araba göçüğü, kapı, cep telefonu, bilgisayar veya diğer pürüzsüz ve düz yüzeylerde yaygın olarak kullanılabilir. Bu vantuzları evde, mağazalarda, garajlarda veya işyerlerinde cep telefonu, bilgisayar ve araba göçüklerini onarmak için kullanabilirsiniz.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar