Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion MicroFiber Araç İç Dış Temizlik Kurulama Havlusu 5 ADET 429050

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 598 Adet
%41
TL124,95 TL74,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : %80 Polyester, %20 Polimit

Adet : 5

Ölçüler : 35 X 40 CM 
 

Mikrofiber oto bezleri, bugün mevcut olan en iyi çok yönlü bezlerdir.

Bu bezlerin benzersiz dokusu, birinci sınıf mikrofiber havlu, bir mıknatıs gibi tozu, kiri ve kiri yakalar
Pencere ve cam temizliği gibi zor bir iş için, bezin yarısını suyla ıslatın, diğer yarısını kuru bırakın.
Camları ve aynaları bezin nemli tarafıyla silin ve ardından kuru tarafla "hızlı bir şekilde" yaparak iz bırakmayan bir parlaklık elde edin.

YENİDEN KULLANILABİLİR VE UZUN ÖMÜRLÜ : Yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir

%80 Polyester, %20 Polimit Süper Yumuşak Malzeme, Makinede yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir.

DAYANIKLI: Fazla suyu, temizlik maddelerini ve tüm yağlı kalıntıları temizlemek ve kurutmak için etkilidir.

Ultra yumuşak ve son derece emici mikrofiber temizlik bezi, çıplak gözle görülemeyen temiz ince tozlu yüzeyleri temizlemek için harikadır.

ÇOK YÖNLÜ TEMİZLİK İŞLERİNİN BAŞLANGICI -, aynı zamanda kokmayan mükemmel bulaşık bezleridir, mikrodalga fırından, tabaklardan, tencerelerden veya tavalardan yağ ve parçacıkları zahmetsizce çıkarır. Sadece bu değil, aynı zamanda parmak uçlarını gümüş eşyalardan ve bardaklardan kolayca çıkaran ve mutfağınızı lekesiz bırakan müthiş silgi olduklarına şaşıracaksınız.

Mikrofiber Nedir? Mikrofiber, polyester ve poliamid olmak üzere iki elyafı birleştiren insan yapımı bir malzemedir. Polyester malzemeye güç ve dayanıklılık verir, poliamid kumaşın olağanüstü derecede emici olmasını ve çabuk kurumasını sağlar. Eviniz, ofisiniz, arabanız veya başka herhangi bir şey için temizlik malzemeleri arıyorsanız, bu harika temizlik havlusu tüm ihtiyaçlarınızı mükemmel bir şekilde karşılayacaktır! GENİŞ KULLANIM ALANI : Hatta evinizin zemini ve duvarları, banyo karoları ve porselen, mutfak lavabosu ve tezgahı ve hatta pencereler ve aynalar için mükemmeller!

Ayrıca, ekstra yumuşak, pürüzsüz olmaları ve arkalarında hiçbir iz ve çizik bırakmamaları, onları aracınızın hem iç hem de dış tasarımı için harika kılar

BAKIM TALİMATLARI - Makinede ılık su ve deterjanlı hava ile yıkayın veya düşük ısıda, ağartıcı ve yumuşatıcı kullanmadan kurutun.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar