Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Sıcak Soğuk Jel Göz Bandı 2 Adet 711470

TL71,95


Tükenmek Üzere
ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki MAVİ Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Ölçüler : 2 ADET GÖNDERİLİR. 37g - 18 X 5 CM - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Bu yeniden kullanılabilir jel göz maskesi, sıcak ve soğuk dönüşümlü kullanılabilir, göz torbası ve koyu halkaların etkili bir şekilde mücadele amaçlıdır. Kılcal damarları azaltın, cildi sıkın, cilt sarkmasını önleyin, yüz cildi esnekliğini koruyun. Uzun süre bilgisayar başında çalışan kişiler için uygun olan yorgunluğu giderin. Yumuşak ve pürüzsüz, gözleri rahatlatmaya, göz yorgunluğunu ve sinirleri yatıştırmaya yardımcı olacaktır. Soğuk göz maskesini başınıza koyarak ateşlerin fiziksel olarak soğutulması için iyi bir yardımcıdır.

ŞUNLAR İÇİN HARİKA : Yeniden kullanılabilir göz maskesi, şişmiş, şişmiş gözler, kuru gözler, baş ağrıları, migren, sinüs ağrısı ve stresi gidermek için harikadır.

SICAK-SOĞUK TERAPİSİ : Daha rahat gözler ve koyu halkalar için, göz kan dolaşımını destekleyen ve göz kas yorgunluğunu gideren ve yenilenmiş uyanmak için sıcak tutan veya daha uzun süre soğuk kalan mikro jel tedavisi

NASIL KULLANABİLİRSİNİZ ? : Göz maskenizi buzdolabında 15-30 dakika veya sıcak suda 5 dakika bekletin, hemen sıcak soğuk terapinizin, göz torbalarının ve koyu halkaların etkili bir şekilde giderilmesinin keyfini çıkarın. (mikrodalga önerilmez) Toksik olmayan, lateks içermeyen, ipeksi pürüzsüz, cilt dostu ve kimyasal koku içermeyen, rahat bir deneyim ile rahatlama zamanınızın keyfini çıkarmanızı sağlar.

CİLT DOSTU : Bu buz soğutma jeli mavi göz maskesi kaliteli malzemeden yapılmıştır, sağlıklıdır, toksik değildir ve cildi uyarmaz. Son derece dayanıklı olan gözlerinizi nazikçe koruyacaktır.

NASIL TEMİZLENİR ? : Tekrar tekrar kullanılabildikleri için yıkama yöntemlerine dikkat etmeliyiz. Ilık veya soğuk suya koymak, nötr sabunla ovmak, makinede yıkanmamak, kuru temizleme yapılmamak daha iyidir.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

 



Bunları da aldılar