Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Saç Boyası Şampuan Kesim Kulak Koruyucu Set 717180

ONESTEP SILVER Son 7 Günde Satılan : 14 Adet
%53
TL107,95 TL50,95


ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki SİYAH Renk/tasarım birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. .
Materyal : Silikon

Adet : 1 set (sağ-sol)

Ölçüler : 7,7 x 5,5 cm

KOMPAKT TASARIM: Kulağa tam oturacak şekilde şekillendirilmiş saç boyarken, perma yaparken, duş alırken kullanılmalıdır. Saç maşası kullanırken kulaklarınızı saç boyasından veya sudan koruyabilir ve gürültüyü azaltabilir.

ÖZELLİKLER: Kolayca durulanır ve lekelenmesi kolay değildir. Kulaklarınızı saç boyası veya sudan korumak için kulak örtüsüdür ve sürekli kullanıma uygun silikon materyaldir. Bu kulak kapakları banyo yaparken, saç boyamada, saç bakımında vb. kullanım için tasarlanmıştır.

YÜKSEK KALİTE: Yüksek kaliteli silikondan yapılmış, dayanıklı ve hafif. Kuaför dükkanları veya evde kendin yap saç bakımı için uygundur. Sizin için mükemmel bir keyif sağlamak için yapılmış çok yumuşak ve rahat malzeme

EVRENSEL BOYUT: Evrensel, tek beden %98 ORANINDA uygundur.. Kenarların etrafındaki esnek elastik, çoğu kişiye uyacak şekilde ayarlanabilir. Kulak kapağı kolayca durulanabilir ve leke bırakmaz, uzun süre tekrar kullanılabilir.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar