Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Nano Metal Ahşap Sert Yüzey Temizlik Süngeri 4 lü SET 719088

TL75,95


SUPERONSTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 4 Adet, TransForMacion Nano Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan modeli , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler :  10 x 7,5 x 2,5 cm


Kolay Saklama ve Bakım: Setimiz 4 adet Saplı Nano Silisyum Karbür Sünger içerir. Her kullanımdan sonra suyla durulayın, çabuk kururlar ve kokmazlar. Etkili temizlik sağlamak için düzenli olarak değiştirilmesi önerilir.

Çok Amaçlı Temizlik: Bu Nano Zımpara Süngeri tavaları, su ısıtıcıları fırçalamak, kesme tahtalarını, lastikleri ve diğer bazı mutfak gereçlerini silmek için kullanılabilir. Ayrıca yapışmaz tencere, ocaklar, garajlar, mutfaklar, banyolar ve her türlü ev veya dış mekan temizliği için idealdir.
Yüksek Kaliteli Malzeme: Yüksek kaliteli sünger ve alümina elmas kumundan yapılmış, toksik olmayan, çevre dostu ve ellerinize zarar vermeyen nano carborundum sünger. Çekirdek yüksek dereceli sünger çok iyi bir adsorpsiyon etkisine sahiptir, herhangi bir şekilde katlanabilir ve herhangi bir boyutta kesilebilir

Yüzeye Zarar Vermez: Çizilmez yüzey sert ovma pedlerinden yapılmıştır. Yağ lekelerini ve tozu silmek kolaydır, çizilmez, yapışmaz tavanın yüzeyine zarar vermez.

Geniş Uygulamalar: Tavaları, su ısıtıcılarını fırçalamak, kesme tahtalarını, lastikleri ve diğer bazı mutfak eşyalarını silmek için kullanılabilir. Mutfakta, banyoda, garajda veya açık havada kullanım için mükemmeldir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar