Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Örgülü Bulaşık Pedi Teflon Yüzey Ave Design 24 lü 718626

TL72,95


SUPERONSTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Polipropilenden Plastik  

Adet / Renk / Tasarım : 24 Adet, TransForMacion Ave Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan renk kombinasyonlarında , sürpriz yaşamamamnız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler :  7 cm x 2,1 cm 

GENİŞ KULLANIM ALANI : Özelikle teflon tavalar ve hassas bulaşıklar için tasarlanmıştır. Tencereleri, tabakları, ve diğer sofra takımlarını temizleyin, ancak mutfak vantilatörü, lavabo, fırın, buzdolabı ve diğer yerleri temizlemek için de uygulanabilir, evinizi temiz ve düzenli hale getirir. Fırınlarda, ızgaralarda, tencerelerde, tavalarda, dış mekan mobilyalarında, aletlerde ve daha fazlasında kullanım için mükemmeldir. İnatçı gresi, kiri kolayca çıkarın. Ve temizlenmesi kolaydır. Yumuşak ve esnek. Eşsiz mutfağınızın iyi bir yardımcısı.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Plastik bulaşık ovma pedleri esnek ve yumuşaktır, sert fırçalasanız bile tencere ve tavalarınızda çizik bırakmaz, yağ kirini, yanık izlerini ve diğer lekeleri temizlemenize yardımcı olarak size çok kolaylık sağlar.

Yuvarlak bulaşık ovma pedi alacaksınız, günlük kullanımınız için yeterli miktarda ve değiştirilmeye uygun, bulaşıkları yıkarken size iyi bir ruh hali veren parlak renkler
Çizilmez: Plastik bulaşık ovma pedleri esnek ve yumuşaktır, bu da tencerelerinizde çizik bırakmaz ve tavalar sert bir şekilde ovsanız bile yağlı kirleri, yanık izlerini ve diğer lekeleri temizlemenize yardımcı olabilir.
Dayanıklı malzeme: renkli yuvarlak temizleme pedleri polipropilenden yapılmıştır, güvenli ve dayanıklıdır, uzun süreli kullanıma uygundur, küçük ve saklaması kolaydır, az yer kaplar.

PLASTİK: Bulaşık yıkayıcılarımız yüksek kaliteli plastikten yapılmıştır ve en katı kalite standartlarına göre yapılmıştır, dayanıklı ve sağlamdır.

KİR ÜZERİNE DAYANIKLI: Paslanmaz çelik tencere ve tavalar, fırınlar, ızgara rafları ve evyelerdeki gıdaların üzerindeki yağları, kirli birikintileri ve fırınlanmış maddeleri kolayca temizleyin. Bu yıkayıcılar, en zorlu işlerinizi zahmetsizce hallederek, kaplamayı bozmadan pişirme kaplarını etkili bir şekilde temizler.

Mutfakta, banyoda, açık havada ve daha fazlasında temizlenmesi zor yüzeyleri temizlemek söz konusu olduğunda, bulaşık makineleri en iyi arkadaşınızdır. Tencere, tava, tabak, fayans, fırın, lavabo, lavabo, barbekü, tezgah üstü ve çok daha fazlasını temizleyin.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar