Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion İpli Ölçümlü Kaş Kalemi SİYAH 720362

Son 7 Günde Satılan : 443 Adet
TL67,95


ONESTEP SEPETTE ANINDA %10 İNDİRİM. 12 ve üzeri adette anında %10 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : Profesyonneller için tasarladık. Hem ölçüm hem de soyma derdinden kurtulun 

Adet / Renk   : 1 Adet SOYULABİLEN İPLİ SİYAH Kaş Kalemi  

Ölçüler :  17,50 CM X 2 MM kalem kalınlığı

AKTİF BİR YAŞAMLA BİLE GÜZEL MAKYAJ SAHİP OLABİLİRSİNİZ Egzersiz yaptığınız, yüzdüğünüz veya egzersiz yaptığınız için mükemmel bir makyaj yapamamanız için hiçbir neden yok. Kaş kalemimiz, güzel kaş makyajına sahip olurken, endişelenmeden hayatın tadını çıkarmanızı sağlar. - Su geçirmez ve ter geçirmez, yağmur veya ter nedeniyle bulaşmaz. - Uzun süre kalıcı boyama, güçlü kaş rengi 24 saat boyunca korunabilir, her zaman yeni başlayan temiz durumu koruyun.

Hızlı makyaj ve Kullanımı kolay:Artık kaş kalemlerini keskinleştirmek için zaman kaybetmeyin. Yanlarındaki ipi çekip fazlalıkları almanız yeterli, Kaşlarınızın şeklini istediğiniz gibi çizebilirsiniz.Kullanımı kolay Soyulabilir kaş kalemi yumuşak bir çekirdeğe sahiptir, sadece kaş kaleminin çizgisini yırtın ve ucu oymak için bir bileme aleti kullanın. Sizi uzun süre tatmin edebilecek eksiksiz bir kaş konturunu özetleyebilir.

Fırça Darbeleri Yumuşak ve Hassastır : Cildi incitmeden, renklendirmesi kolay ve doğal ve pürüzsüz kaş şeklini kolayca tasvir eder, düzgün ve titiz, kalıcı ve halesiz boyama ve genel olarak güzel kaş şeklini koruması kolaydır.

Su geçirmez ve uzun ömürlü : Kaş şeklini çizebilir, kaşları hızlı bir şekilde boyayabilir. Solma yapmaz, rengi gün boyu korur. En iyi kaş makyajını yaratın. Kaş kalemi ayrıca ter, su ve gözyaşı lekelenmesini de önleyebilir.

Bu kalemler-güzel doğal kaşlar çizebilir. Güzel efektler günlük makyaj, parti makyajı ve profesyonel makyaj için geçerlidir.

Profesyonel makyaj sanatçıları ve yeni başlayanlar için ideal Kaş kalemimizin kullanımı kolaydır, belirgin renklendirme ve kalıcı etkiye sahiptir. Profesyonel makyaj sanatçıları ve güzellik uzmanları için ideal bir seçimdir. Müşterilerin kalın ve çekici kaşlar oluşturmasına yardımcı olabilir. Yoğun bir günün ardından bile kaş rengi bozulmadan kalır. İş sonuçlarınız müşteriler tarafından onaylanacak ve tatmin edilecek ve artık müşteri kaybı konusunda endişelenmenize gerek yok.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar