Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion 90 Kullanım Kirpik Perma Lifting Kaldırma Seti 720364

Son 7 Günde Satılan : 22 Adet
TL634,95


ONESTEP SILVER SEPETTE ANINDA %5 İNDİRİM. 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

DEKOR AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Adet   : 1 SET 

Nano Absolute Professional tarafından %100 Original kit olarak ithal edilmiştir.

Kendi evinizin rahatlığında profesyonel bir kirpik kaldırma elde etmenize olanak tanır. Geleneksel kirpik kıvırıcılara elveda, uzun ömürlü, doğal görünümlü kıvrık kirpiklere merhaba deyin.

Bu perma seti çarpıcı sonuçlar sunarak kirpiklerinize kalkık ve kıvrık bir görünüm kazandırarak gözlerinizin daha açık ve canlı görünmesini sağlar.

Haftalarca kirpik kaldırma işleminin etkilerinin tadını çıkarın. Günlük kıvırmaya gerek yok; kirpikleriniz ek bakım gerektirmeden güzel bir şekilde kalkık kalacaktır.

Kit, istenen sonuçlara ulaşmayı basit ve kullanışlı hale getiren adım adım talimatlar içerir. Profesyonel bir salon ziyaretine gerek yok.

Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli kullanıcılar için uygun olan bu kit, başarılı bir kirpik kaldırma için gereken tüm temel araçları ve çözümleri içerir. >

Kirpik kıvırıcılar çok yapışkandır ve kolay kullanım için bir çekirdekle birlikte gelir.
İlk Doz (Demir, Mavi 3): Kirpiklerinize doğal, siyah ve parlak perma yapın.
İkinci doz (sabitleyici, beyaz 3): Kirpik kıvırıcıyı yaklaşık 3 ay saklayın.
Üçüncü DOZ (nemlendirici, 2 şeffaf renk): kirpiklerin iç katmanını nemlendirme etkisine sahiptir.
Dördüncü doz (temizleyici, 2 sarı): Kirpik kıvırıcının kolayca çıkarılabilmesi için kirpik kıvırıcının üzerindeki yapıştırıcıyı temizleyin.

Kullanım talimatları: (Alerjik ciltlerde dikkatli kullanın)
1. Öncelikle kirpiklerinizi temizleyip kurulayın.
2. Kirpik uzunluğunuza göre uygun bir rulo seçin. (Kirpikleriniz uzunsa, doğal bir kıvrılma etkisi yaratmak için büyük bir rulo kullanmalısınız. Uzunluk, kağıt üzerindeki kirpik fırçasıyla aynı olmalı veya rulo üzerinde olmamalıdır. Setteki rulo orta ve kısa için uygundur. kirpikler.Kullanım)
3. Gözlerinize uygulayın (alt kirpiklerinize bir miktar pamuk sürmeniz, tercihen pamuğu göz kapaklarınızla nazikçe tutmanız tavsiye edilir. Göz çevresindeki cilt ile doğrudan temasından kaçının), ardından kirpikleri dikkatlice gözünüzün topuğuna takın. kirpiklerinizi ayırıp göz kapaklarınıza yapıştırın. (Bunun kirpiklerin üst kısmına yakın olması gerektiğini unutmayın)
4. Kirpikleri kağıt üzerinde yukarı ve aşağı çevirmek için bir kürdan kullanın.
5. Kirpiklere uygulanan ilk dozu rulo üzerinde pamuklu çubukla çıkarın, gözleri plastik filmle sabitleyin, havluyla örtün ve kışın sıcak havlu kullanın. Biraz bekleyin (ince kirpikler 10-15 dakika, orta kirpikler 20 dakika, kalın kirpikler 25 dakika) ve ardından silin.
6. Kirpiklere uygulanan ikinci dozu rulo halinde çıkarmak için pamuklu çubuk kullanın. Ayrıca gözlerinizi plastik film ile sabitleyin, ardından bir havluyla örtün ve bir süre bekleyin (ince kirpikler için 10-15 dakika, orta boy kirpikler için 15-18 dakika, kalın kirpikler için 18-20 dakika), ardından silin.
7. Kirpiklere uygulanan üçüncü dozu rulo halinde çıkarmak için pamuklu çubuk kullanın ve 3 dakika sonra silin.
8. Dördüncü dozu çıkarmak için pamuklu çubuk kullanın ve sevimli güzel kirpikleri yakmak için ovalayarak ruloyu çıkarın.

DİKKAT :
1. Kullandıktan sonra buzdolabına girmesini engellemeyin ve serin bir yere koyun.
2. Her bir ajanı alan pamuklu çubuklar ayrılmalı ve karıştırılmamalıdır. Pamuk çubuğu ilk dozu aldıktan sonra tekrar kullanılamaz.
3. İlk dozu uygulamak için demir kullanmayınız.
4. Yanlışlıkla gözünüze kaçarsa, lütfen suni gözyaşlarıyla veya damıtılmış suyla yıkayın.
5. Yüzünüzü ancak ertesi gün ütüledikten sonra buharlayabilirsiniz. Doğal buklelerinizin zarar görmemesi için 6 saat boyunca suya dokunulmaması tavsiye edilir.
 
Losyonun kazara göze kaçması durumunda gözleri su veya tuzlu su ile yıkayın. 1 kit 90 DEFA kullanılabilir

1. Kullandıktan sonra buzdolabına girmesini engellemeyin ve serin bir yere koyun. 2. Her bir ajanı alan pamuklu çubuklar ayrılmalı ve karıştırılmamalıdır. Pamuk çubuğu ilk dozu aldıktan sonra tekrar kullanılamaz. 3. İlk dozu uygulamak için demir kullanmayınız. 4. Yanlışlıkla gözünüze kaçarsa, lütfen suni gözyaşlarıyla veya damıtılmış suyla yıkayın. 5. Yüzünüzü ancak ertesi gün ütüledikten sonra buharlayabilirsiniz. Doğal buklelerinizin zarar görmemesi için 6 saat boyunca suya dokunulmaması tavsiye edilir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar