Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Kaş Usturası 3 ADET Pastel Design 718324

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 1310 Adet
%60
TL117,95 TL47,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Materyal : Paslanmaz Çelik Bıçak + Plastik Sap

Ne alacaksınız ? : 3 adet 

GENİŞ KULLANIM ALANI : Sadece kaşınızdaki tüyleri çıkarmakla kalmaz, aynı zamanda yüzünüzdeki ve vücudunuzdaki gereksiz tüyleriniz için de uygundur. El, ayak, vücut kılları, koltuk altı, yüz kılı tıraş makinesi olarak da kullanılır, yüzdeki fazla şeftali tüylerini yok eder, ayrıca boyun, bacak ve Bikini bölgesindeki ince tüyleri almak için kullanılır. Kaşları koparmadan, cımbızla, ağda veya diş çekmeden mükemmel kaşlar oluşturun. Cımbızlara, ağda şeritlerine, epilatörlere, tüy dökücü kremlere ve tıraş bıçaklarına harika bir alternatif.

KULLANIMI KOLAY : Keskin bıçak, yeni başlayanlar için kullanımı ve taşınması güvenli olan üstte plastik bir kapak ile birlikte gelir.

PASLANMAZ ÇELİK : Tıraş Bıçağı paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve sapı plastiktir.
Sadece kaşınızdaki tüyleri çıkarmakla kalmaz, aynı zamanda yüzünüzdeki ve vücudunuzdaki gereksiz tüyleriniz için de uygundur.

DAHA UYGUN VE AĞRISIZ. Geleneksel yöntemlerden farklı olarak, kaşlarınızı hızlı bir şekilde şekillendirebilir ve cilt koruma altında nazikçe şık bir şekilde şekillendirebilirsiniz.

YÜKSEK DERECELİ TIRAŞ ETKİSİ. Uzun ömürlü keskinlik ve hassas tasarımlı paslanmaz çelik bıçaklar, kaymayı önleyici tutuş ile kolaylıkla kontrol etmenizi sağlar.

BÜYÜK TIRAŞ DENEYİMİ. Bu kaş tıraş makinesi ile kaşlarınızı güzelleştirebilir ve yüzünüzdeki veya vücudunuzdaki tüyleri ince bir şekilde düzeltebilirsiniz ve bikini bölgenizin etrafını taramak için de mükemmeldir.

HASSAS : Korumalı tasarıma sahip tıraş bıçağı kenarı, genişletilmiş bıçak kesiti ve ağ ile özel tasarım, rahat tıraş sağlar, cildi incitmekten korur. Pürüzsüzleştirir ve Eksfoliye eder, ciltte yumuşak ve pürüzsüz bir his bırakır. Güvenlik bıçakları tüyleri hızlı ve kolay bir şekilde kenarlar ve alır.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar