Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Konserve Nano Sir Ağda Absolute 800 ML Titanium 720162

TL148,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet : 1 Adet,   800 ml 

Renk - Özelik  : Pudralı  

Nano Absolute Tüy Dökücü Ağda ile mükemmel tüy giderme çözümünü keşfedin. nazik ama etkili formüllerimiz tüm cilt tiplerine uygundur. İpeksi pürüzsüz bir cildi ortaya çıkarmak için ağdayı basitçe ısıtarak, uygulayarak ve soyarak kendi evinizin rahatlığında salon kalitesinde sonuçlar elde edin. Vücudun çeşitli kısımlarında kullanılmak üzere tasarlanan çok yönlü ağdamız en kısa ve en ince tüyleri bile ortadan kaldırarak size haftalarca tüysüz bir özgüven sağlar. Nano Absolute Tüy Dökücü Ağda'nın rahatlığını ve parlaklığını bugün deneyimleyin ve cildinizle uyumluluğundan emin olmak için önceden yama testi yapmayı unutmayın.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar