Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion At Kılı Kuru Islak Selülit Peeling Fırçası 714799

ONESTEP GOLD Son 7 Günde Satılan : 743 Adet
%55
TL164,95 TL74,95


ONESTEP GOLD Bu ONESTEP GOLD ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 36 ve üzeri adette %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Spesifikasyonlar :

Materyal : Ahşap + At kILI

Adet : 1

Ölçüler : Toplam 41 cm, fırça 12 x 7 cm

Bambu sap çıkarılabilir özeliktedir ve fırça ele geçirilerek de kullanılabilir

Cildinizi Pürüzsüzleştirin : Bazı vücut eksfoliyatör fırçaları sert kıllarla cilde zarar verir, ancak Winsteck vücut fırçası, ölü hücreleri dağıtarak, cildi sıkılaştırarak, selüliti azaltarak ve dolaşımı hızlandırarak sizi ışıltılı yapan %100 doğal at kılı ile yapılır. Her gün cildinizi canlandırmanıza ve vücudunuzu rahatlatmanıza yardımcı olacaktır.
Eşsiz Ayrılabilir Tasarı : Winsteck banyo gövdesi fırçası, banyo fırçasının sırtınızı, omuzlarınızı, kalçalarınızı vb. temizlemesini kolaylaştıran kaymaz kenevir ipli çıkarılabilir 41 CM mükemmel kavisli bambu sapına sahiptir. Ayrıca uzun sapı çıkarabilir ve döndürebilirsiniz. kullanışlı bir fırça haline getirir.Fırça başlığındaki benzersiz elastik bant tasarımı, daha sıkı kullanmanızı sağlar.
Islak ve Kuru Duş için Uygun : Winsteck duş fırçası hem kuru hem de ıslak olarak kullanılabilir. At kılı kuruduğunda cildi sıkılaştırmak için iyi bir fırçadır. Kullanıldığında sıcak su ile yıkandıktan sonra yumuşar ve vücut temizliğine uygundur. Cildinizin kalitesini iyileştirin ve parlak ve pürüzsüz bırakın.



Bunları da aldılar