Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Bayan Banyo Jileti Bikini Bölgeleri 7 li PAKET 718711

TL95,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 7 Adet, TransForMacion adına Derby tarafından üretilen, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

7 adet kadın bikini tıraş bıçağı alacaksınız, miktar size evde bir spa deneyimi yaşatmak için kullanmanız için yeterlidir.

KALİTELİ İŞLEV : Tüyleri sorunsuz ve rahat bir şekilde kesmenizi sağlar, tıraş bıçaklarımız özel bölgeleri hassas bir şekilde tıraş etmek için de kullanılabilir

KORUYUCU KAPAKLI: Düzelticimiz, yalnızca ürünü korumakla kalmayan, aynı zamanda kullanıcının dikkatsizce çizilmesini önleyen, saklaması ve taşıması kolay, bu da size uzun süre hizmet etmesini sağlayan koruyucu bir kapağa sahiptir.

ÖZENLİ SAP TASARIMI : Bikini tıraş makinemiz doğru üretime sahiptir, kullanımı kolaydır, kavraması kolaydır ve kaydırması kolay değildir

ZAHMETSİZ TIRAŞ : Çift bıçağı ve kullanıcı dostu tasarımıyla sorunsuz bir tıraş deneyimi için idealdir.

NEMLENDİRİCİ ŞERİT : Yeni tıraş edilmiş cilde nemlendirici bir etki vermek için bıçakların üzerine bir NEM şeridi sabitlenmiştir.

PASLANMAZ ÇELİK : 2 bıçağı yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmıştır, kesiklere neden olmadan yakın ve pürüzsüz bir tıraş sağlar.

KESİK YOK, AĞRI YOK: Tıraş bıçağı, herhangi bir acıya neden olmadan yakın bir tıraş sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bıçak, tıraş sırasında sıfır kesim sağlayan ince bir diş koruyucu koruma ağına sahiptir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar