Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Granit Teflon Saklama Kabı 3 lü Set 719800

TL418,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :  DIŞ RENKLERDE PUDRA, BORDO, KIRMIZI GİBİ FARKLILIKLAR OLABİLİR

Materyal : Granit Döküm üzerine teflon kaplama

Adet / Renk / Tasarım :   3 lü set  TransForMacion olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz.

Ölçüler :  20X7 + 18X7 + 16,5 X 7 CM ölçülerinde 


Sakladığınız yemeği direk fırına veya mikdordalgaya koyabilieceğiniz şekilde tasarladık

HAFİF TASARIM: Karıştırmayı, kazımayı, katlamayı, çırpmayı ve malzemeleri kasenin içine atmayı kolaylaştırır. İnce kenarlar taşımayı ve tutmayı kolaylaştırır, çelik yapı pişirme ve fırınlamadan kaynaklanan genel aşınma ve yıpranmaya karşı dayanıklıdır. Kasenin lavaboda taşınması veya bulaşık makinesinde istiflenmesi kolay olacağından ağırlık aynı zamanda temizliği de iyileştirir. Dayanıklı metal, yemeklerinizi ve tatlılarınızı tabaktaki cam veya plastik parçalarından koruyarak kırılmaz veya çatlamaz.

YİYECEKLERİ TAZE TUTUN: Kurabiye hamurunuzu karıştırdıktan veya salatanızı hazırladıktan sonra, soğurken veya dinlenirken taze kalmasını sağlamak için kasenin üzerine bir kapak açın. Sağlam kapaklar, esnek plastiğin kenarı ile kasenin ağzı arasında bir yalıtım oluşturarak içindekileri mümkün olduğunca taze tutar.

DERİN KASE DAHA FAZLA TUTUR: Yükseltilmiş kenarlar sıçramaları ve dökülmeleri de önler. Uzun kase duvarları, salatayı karıştırırken veya elektrikli karıştırıcıyla kek hamurunu çırparken bile malzemelerinizi hamur kasesinin içinde tutar. Kaseyi doldurup yine de ekstra malzemeyi karıştırabilir, yumurta aklarını havayı boşaltmadan katlayabilir ve uzun tasarımı sayesinde ortalığı karıştırmadan daha fazlasını yapabilirsiniz. Tezgahın dağınıklığından endişe etmeden bu metal karıştırma kabında kremayı, kremayı ve daha fazlasını çırpın.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar