Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Bakır Sahan 24 CM Panebianco Design 720251

TL290,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : % 100 Bakır 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet,   TransForMacion Panebianco Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz. El yapımı olduğundan simetrik hatalar olabilir 

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : 24 cm çapında 

YÜKSEK KALİTELİ MALZEMELER: Yumurta sahanlarmıız, gıda açısından güvenli, yapışmaz, temizlenmesi kolay, deformasyonu / oksidasyonu etkili bir şekilde önleyen ve elektrikli, gazlı veya indüksiyonlu ocakta kullanım için güvenli olan yüksek kaliteli, uzun ömürlü bakır kullanır!

YAPIŞMAZ VE KOLAY TEMİZLİK: yumurta sahanlarımız, zararsız ve yapışmazbakırdan yapılır ve ek hiç bir malzeme içermez. Pişirildikten sonra suyla temizlenmesi çok kolaydır. Yağ lekelerini kolayca çıkarmak için yumuşak bir sünger veya bez kullanmanız yeterlidir.

EŞİT ISI DAĞILIMI: Bakır bileşimi, ölü bölgeler veya sıcak noktalar olmadan her yerde eşit ısı dağılımı sağlar

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar