Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Akasya Ağacı Çerezlik Sunum 4 ADET 719832

TL221,95


Tükenmek Üzere
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : % 100 el yapımı akasya ağacı 

Adet / Renk / Tasarım : 4 Adet, TransForMacion  olarak tasarladığımız, resimde yer alan modeli , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 11 x 11 cm 


İKİ KASE AYNI DEĞİLDİR: Her kase, Filipinler'de sağlam bir Akasya ağacı parçasından sorumlu bir şekilde el yapımıdır ve her Akasya bloğunun kendine özgü özellikleri vardır. Sonuç olarak, bir setteki öğelerde ağırlık ve renk farklılıkları olabilir.

BOYUT: 11 X 11 CM ölçülerinde Salata Servis Kaselerimiz / Atıştırmalık Servis Kaselerimiz,4 LÜ set, ister evde bir parti veriyor olun ister bir restoran olun, tüm eğlence ve servis ihtiyaçlarınız için mükemmeldir.

: Kase setimiz bir düğün, nişan veya duş hediyesi olarak mükemmeldir. Aynı zamanda mükemmel bir yeni eve taşınma hediyesidir.

RESTORANLAR: Bu kaseler birçok restoran tarafından çok amaçlı olarak kullanılmaktadır.

ÖMRÜNÜ UZATIN: Birkaç basit adımı uygulayarak kaselerinizin ömrünü önemli ölçüde artıracaksınız: ASLA mikrodalga fırına, bulaşık makinesine veya derin dondurucuya koymayın. Kaseleri kullanmadığınız zamanlarda doğrudan güneş ışığından uzak, iyi havalandırılmış bir alanda saklamaya çalışın. Kaseyi sıcak hava deliklerinden uzak tutmaya çalışın.

TEMİZLİĞİ KOLAY: Kullandıktan sonra kaseleri nemli bir bezle elle silin ve hemen kurulayın. Zaman zaman kaseleri biraz madeni yağla

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar