Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Başucu Mini Sürahi Bardaklı 719778

TL126,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : % 100 cam 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion  olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz. Ön yüzeydeki H20 yazı renkleri farklılık gösterebilir.

Ölçüler : Yükseklik 23 cm x Çap 7 cm  - 600 ML MİNİ sürahi kapasitesi x 200 ml bardak kapasitesine sahiptir. 


Başucu Sürahisi, zarif tasarımı ve pratik kullanımıyla yatak odanızın veya oturma odanızın başucunda kullanabileceğiniz şık bir aksesuardır. Bu sürahi, içerisinde sıvı veya içecekleri muhafaza etmek için ideal bir çözüm sunarken, aynı zamanda dekoratif bir öğe olarak odanıza zarif bir dokunuş katmaktadır.


Ana Özellikler:
Estetik Tasarım: Başucu Sürahisi, şık ve zarif tasarımıyla dikkat çeker. Her türlü iç mekan dekoruna uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
Dayanıklı Malzeme: Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olan sürahi, uzun ömürlü kullanım sağlar ve çizilmelere, lekelere karşı dayanıklıdır.
Pratik Kullanım: Ergonomik tasarımı, sürahinin kolayca tutulmasını ve kullanılmasını sağlar. Aynı zamanda sıvı dökülmesini önleyen bir tasarıma sahiptir.
Çeşitli Kullanım Alanları: Başucu sürahi, su, meyve suyu, çiçek suyu veya herhangi bir içecek türünü muhafaza etmek için kullanılabilir. Aynı zamanda şampanya veya çiçek buketlerini de sergilemek için idealdir.
Dekoratif Detaylar: Ürün, şeffaf veya desenli cam, metal veya seramik gibi çeşitli malzemelerle tasarlanmış olabilir, böylece odanıza özel bir dokunuş katar.

Kullanım Önerileri:
Sürahiyi temiz ve kuru bir zeminde kullanın.
İçeceğinizi sürahiye dökün ve sürahiyi güvenli bir yüzeye yerleştirin.
Dekoratif amaçlı kullanıyorsanız, sürahiyi çiçekler veya başka dekoratif unsurlarla kombinleyerek kullanabilirsiniz.

Başucu Sürahisi, hem fonksiyonel hem de estetik açıdan zengin bir ürün olarak yaşam alanınıza değer katarken, kullanıcılarına pratik bir içecek veya dekoratif çözüm sunar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar