Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Sırt ve Banyo Fırçası 2 li SET E.Feigenbaum Design 716166

TL108,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : Ahşap tutma bölgesi + at kılı fırçalar 

Adet / Renk / Tasarım : 2 li set  TransForMacion Ezra E.Feigenbaum Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) :  SAPSIZ 12,5 x 6,2 x 3.2  CM + SAPLI Toplam 41 cm 

 

HEYECAN VERİCİ KALİTE : Bu vücut fırçası, size uzun ömürlü bir cilt ovma çözümü sağlamak için gerçek AT kıllarından ve doğal ahşaptan yüksek standartta üretilmiştir. Ahşap sap, yüksek sertlikte kayın ağacından sağlam bir dokuya sahiptir, uzun süre çatlamaz, deformasyona uğramaz, kıllar seçilmiş saf at kıllarından yapılmıştır, nazik, batmayan çizilmez, 2 cm uzatılmış eğimli ekili saç kullanılarak, hafif temas Eğimli perforasyonun kullanımı, vücudun iki kat rahat hissetmesni sağlar.

Sağlam sap, iyi bir tutuş sağlamak için arka fırça sapının ucunda kaymaz bir parmak ucuyla ergonomik olarak tasarlanmıştır. Uzun sap, sırtınızın ortasını ve bacaklarınızın uzunluğunu temizlemenizi son derece kolaylaştırır ve ekstra uzun ince sap, sırtınız gibi ulaşılması zor alanları kapatmanıza olanak tanır, ayrıca kullanımı kolay, kullanışlı bir kordon da vardır. Daha iyi kuruması için duşa asın.

Dayanıklı ve süper dayanıklı : Vücut fırçalarının kolayca kırıldığını, vücut fırçamızın kırılmaya karşı dayanıklı şeffaf bir kaplama ile kaplandığını, suya daldırma performans testini geçtiğini ve kılların her fırçalamada gevşemediğini gördük. Bu vücut fırçası, mükemmel bir banyo deneyimi için yüksek standartta bir vücut fırçasıdır. İster seyahatte ister hareket halindeyken her gün kullanabilir veya güvenle yanınızda taşıyabilirsiniz.
Güzellik Sırlarından : Cildin tonlanmasına ve sıkılaşmasına yardımcı olur, gözenekleri açar, ölü cilt hücrelerini iyileştirir, nemin daha iyi emilmesini sağlar, lenfatik sisteminizi uyararak sel ülit ve melanin birikintilerini azaltmaya yardımcı olabilir, lenfatik akışınızı ve dolaşımınızı etkinleştirir, daha temiz ve daha temiz hale gelir. daha parlak bir cilt. Bu vücut fırçası eksfoliyatörünü kullanmak cildin yenilenmesini teşvik edecek, cildinizin daha genç ve doğal görünmesini sağlayacak ve kendinizi daha rahat ve enerjik hissedeceksiniz.

 

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar