Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 3 lü Jakuzi Küvet Banyo Bombası Topu 540 Gr 717655

TL200,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet : 3 - her biri 170 Gram

Ölçüler : 8 cm

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : El yapımıdır, Juvenis Candy Shop tarafından üretilir. 3 x 170 gramlık paket ekstra köpük içeriğiyle zengin köpük üretir.

HER RUH HALİNİZE UYGUN BİR KOKU: Arometerapik, ruh halinizi iyileştiren koku içerir. Rahatlatıcı, yatıştırıcı, enerji verici ve şeh vetli arasında değişen en iyi, en keyifli ve etkili aromaterapi kokularını özenle seçtik. Küvetinize bir banyo bombası bırakın ve duyularınızın çekici koku, renk tarafından ele geçirilmesine izin verin!  

CİLDİ NEMLENDİRİR, YUMUŞATIR VE GÜÇLENDİRİR: Sıradan bir banyoyu, duyularınızı memnun edecek rahatlatıcı bir spa deneyimine dönüştürün! Lüks banyo bombalarımız nemlendirici Hindistan Cevizi Yağı, Buğday Yağı ve E Vitamini Yağları ile yapılır. Kuru ve kaşıntılı cildi beslemeye ve yenilemeye yardımcı olurken cildinizin nasıl hissettiğini iyileştirmeye yardımcı olabilecek besleyici bir nemlendiricidir. Keyifli spa banyo bombalarımızla birlikte bir küvete dalmak, cildinizin daha yumuşak, daha pürüzsüz, tazelenmiş görünmesini ve kendinizi mutlu bir şekilde rahatlamış hissetmenizi sağlayabilir.

KULLANIM ÖNERİSİ : Ürün ılık su içine bırakılır. Doğal yağların ciltte bırakacağı nemlilik hissi için bir süre suyun içinde kalınır. KÜVETİN- JAKUZİNİN, MANİKÜR VEYA PEDİKÜR küvetinin içine eller veya ayaklar küvetin içindeyken yarısı suyun üzerinde olacak şekilde suyun tutun ve köpürmesini beklerken baloncukların Masaj yapıcı etkisi ile Bakımınızı Keyife dönüştürün


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar