Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Masif Ahşap Tepsi Matis Otradovec Design 34 cm 719602

TL175,95


Tükenmek Üzere
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Kayın Ağacı 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Matis Otradovec Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan modeli, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz. El yapımı ve doğal ahşap olduğundan renklerde ve desenlerde küçük farklılıklar olabilir

Ölçüler : 34 x 22 x 2 cm 


Şık bir şekilde servis yapın: Yemek masalarında leziz yemekler servis edin, sehpaya atıştırmalıklar getirin, bir Pazar sabahı tembel bir kahvaltının tadını çıkarın veya yoğun bir çalışma gününün ardından küvette dinlenin, kayın ağacından yapılmış tepsi birçok kullanım alanı vardır.

KAYIN AHŞAP YAPISI: Yüksek kaliteli ve dayanıklı KAYIN ağacından yapılmış mutfak tepsimiz daha güçlü, daha sağlamdır ve mutfak ve ticari ortamlarda ağır günlük kullanıma uygundur. Muhtemelen satın alacağınız son servis tepsisi!

DAYANIKLI VE HAFİF: 34 x 23 cm ölçülerindeki bu zarif servis tepsisi, en sevdiğiniz yiyecekleri sığdırmak için mükemmel boyuttadır ve yatak servis tepsisi dolduğunda kolayca taşınabilecek kadar hafiftir. Tepsiyi çevreleyen, her şeyi yerinde tutan yüksek bir duvarı vardır.

Çok Fonksiyonlu Servis Tepsisi: Bu veranda servis tepsisi kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, atıştırmalıklar ve herhangi bir yemeği servis etmek için mükemmeldir. Bu servis tepsisi günlük kullanımın yanı sıra aile aktiviteleri, partiler ve toplantılar sırasında da kullanılabilir. Ticari ve restoran ortamlarında eşit derecede faydalıdır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar