Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Bambu Amerikan Servis 4 lü Set Volpi Vitali Design 719483

TL79,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : %100 bAMBU 
 
Adet / Renk / Tasarım : 4 Adet, TransForMacion Volpi Vitali esign olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 30 x 45 cm 


BOYUT VE MALZEME : Her masa matı (45cmX30cm), 4'lü set, %100 doğal bambudan yapılmış, pürüzsüz cilalama, çevre dostu, yıkanabilir, yeniden kullanılabilir.Yuvarlak bambu çubuklardan yapılmıştır. Bunlar yapı itibarıyla suşi sarma matlarına benzer ve bu şekilde kullanılabilir.

MÜKEMMEL KORUMA : Yemek masası için bu bambu servis altlıkları, herhangi bir masayı hasardan koruyan özel bir ısı yalıtım etkisine sahiptir. Bambu paspaslar, ocaklar ile masanız arasında kalkan görevi görürken aynı zamanda dökülmelerin, ufalanmaların veya lekelerin mobilyalara zarar vermesini de önler. Kaymayı önleme özelliği, yemek sırasında sizi ve ailenizi de etkili bir şekilde koruyabilir.

BAKIMI KOLAY VE SAKLAMASI KOLAY: Yıkanabilir, solmaya karşı dayanıklıdır ve leke tutmaz, Temizlemesi kolaydır, sadece sabun, su ve yumuşak bir sünger / bezle silin. Makinede yıkanmaz. Isıya dayanıklı servis altlıkları kullanılmadığında kolaylıkla sarılıp saklanabilir. Çok fazla yer kaplamayan kompakt bir tasarıma sahip, ince ve hafiftirler.

UYGULANABİLİR SAHNE : Günlük kullanım için mükemmeldir. Koyu renkli ahşap masa, cam masa, beyaz yemek masası, ahşap çiftlik evi masası, kahverengi yemek masası ile iyi uyum sağlar. Oturma odanız, barbekü, veranda, Ofis, tatil yemeği, dış partiler için hüzünlü dekorasyon ve mutfak.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar