Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Kirpik Yapıştırıcı Fırçalı SİYAH 720106

TL67,95


ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Duo  Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan siyah rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Hızlı kuruyan yapıştırıcı, koyu renkli, tespit edilemeyen, su geçirmez şekilde HIZLI kuruyan, şerit kirpikleri güvenli bir şekilde yerinde tutar ve doğal kirpiklere zarar vermeden veya gözleri tahriş etmeden çıkarılması kolaydır. Tüm kirpik stillerinde en iyi şekilde çalışır; koyu renk, kalın ve hacimli kirpikler ve dumanlı göz makyajını tamamlamak için mükemmeldir.

Takma kirpiklerinizin tüm gün, tüm gece boyunca kalacağından emin olun! DUO Fırçalı Şerit Kirpik Yapıştırıcı, Koyu Ton, takma kirpiklerinizin her zaman sağlam kalmasını ve göz şeklinizle mükemmel şekilde hizalanmasını sağlar. Göz makyajınızın gün boyu mükemmel kalmasını sağlayacak hızlı kuruyan formüle sahiptir! Bu fırçayla sürülen takma kirpik yapıştırıcısı ikinci ve güçlü bir şekilde sabitlenir, böylece kirpikleri uzun süre iyi tutar, sahte kirpiklerinizin gözlerinizden düşeceği konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

Sıvı eyeliner gibi ama bir yapıştırıcı! Yapıştırıcı bu amaca hizmet ettiğinden eyeliner kullanmanıza gerek yoktur. DUO Brush On Strip Koyu Kirpik Yapıştırıcı, Koyu Ton, kirpiklerinizle iyi uyum sağlayarak çekici göz makyajınızı tamamlarken, yapay kirpiklerinize daha doğal bir görünüm kazandırır. Artık göz kapaklarınızın lekelenmesinden veya koyu renkli bir tabakadan oluşmasından endişe etmeyin! İster bir toplantıya, ister dışarıda bir geceye, ister bir partiye katılıyor olun, doğal görünen sahteler için mutlaka iltifatlar alırsınız!

A, C ve E Vitaminleri ile formüle edilmiştir! %100 hayvanlar üzerinde deney yapılmayan, lateks içermeyen, formaldehit içermeyen yapıda! Kirpik uzmanları ve takma kirpik tutkunları tarafından sevilen bu ürün, Fırçalı Şerit Kirpik Yapıştırıcısı Koyu Ton, hassas gözlere sahip olanlar da dahil olmak üzere temas halindeki kullanıcılar için nazik ve mükemmeldir! Şerit kirpiklerinizi en yüksek kalitede bitirmek için kesinlikle takma kirpiklerin en iyi dostu yapıştırıcısı!

Duo Brush-On Strip Kirpik Yapıştırıcı ile kirpik uygulamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Kesintisiz şerit kirpik uygulaması için ultra ince bir fırçaya sahiptir. Kirpik bandına küçük bir damla sürün, 30 saniye bekleyin ve kirpiğe uygulayın; bir dakikadan kısa sürede hazırsınız! Saklanması kolaydır ve seyahat sırasında her yere taşınabilir. Kolay uygulaması, uygun fiyatı, taşınabilirliği ve uzun raf ömrü ile paranızın karşılığını en iyi şekilde alın

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar