Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Kayma Aşınma Önleyici Silikon Pedler 8 ADET 719197

TL111,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : pu silikon jel ped

Adet / Renk / Tasarım : 8 Adet, TransForMacion olarak tasarladığımız, resimde yer alan şeffaf rengi , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 6,5 x 7,5 cm 


ÇOK AMAÇLI : Mobilyaların aşınmasını ve gürültüsünü azaltın, aynı zamanda çamaşır makineleri için darbeye dayanıklı bir ped olarak da kullanılabilir, darbeye dayanıklı ve gürültüyü azaltır. Sihirli bir jel pedine sahip olmak ister misiniz? Herhangi bir yere herhangi bir şey yapıştırın ve kendinizi serbest bırakacak stres önleyici oyuncaklar da olabilir. Sihirli yumuşak jel ped, çoklu kullanım amacınızı karşılayabilir. Çıkarılabilir ve yüzeylerde kalıntı bırakmaz.

SÜPER YAPIŞKAN PED : Dayanıklı nano malzemeden yapılmış olan bu jel yapışkan ped, birçok küçük öğeyi yerinde tutabilecek güçlü bir yapışma özelliğine sahiptir. Ayrıca sıcağa ve soğuğa dayanıklıdır. Hiçbir kalıntı bırakmadan kullanımı ve çıkarılması kolaydır. Araba gösterge paneli kaymaz ped, mobilya durdurucu, bardak sabitleme pedi, halı tutucu vb. olarak kullanılabilir. Sihirli yapışkan ped her yere, arabanızın kontrol paneline, mutfağınıza, tuvaletinize, dolabınıza, çalışma masanıza, resim çerçevenize uygulanabilir ve uzaktan kumanda, kamera, parfüm, sigara, kalem, madeni para, gözlük, anahtarlar gibi küçük şeyleri tutabilir , ayna, halı pedi, kedi pençe kupası vb.

YIKANABİLİR VE TEKRAR KULLANILABİLİR: Kaymayı önleyici ped kirlendiğinde suyla yıkayıp kurumaya bırakabilirsiniz, ardından yeni gibi yapışkan hale gelecektir. Bu sabitlenebilir jel pedleri yaklaşık 1000 kez yeniden kullanabilirsiniz. Bunları, evcil hayvan tüylerini, giysilerdeki, ayakkabılardaki ve bilgisayarlardaki tozları vb. çıkarmak için yeniden kullanılabilen harika bir yapışkan jel temizleyici olarak kullanabilirsiniz.

İLGİNÇ YAŞAM ASİSTANI : İlginç yaşam asistanı: Ellerinizi yıkamaya gittiğinizde ve kendinizi ıslak bulduğunuzda, bu çıkarılabilir jel pedi kullanarak telefonunuzu duvarda tutabilir, telefonunuzu temiz tutabilir ve ellerinizi serbest bırakabilirsiniz. Harika bir deneyim, devam edin ve deneyin.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar