Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Halı Kaydırmaz Cırt Pedler 30 ADET 718826

TL82,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 30 Adet, TransForMacion Cassani Bottino Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan SİYAH rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 5 cm çapında

Cırt Cırtlı Yapışkan : Güçlü tutuşa sahip yapışkan cırt cırt bant. SADECE HALI DEĞİL ; Küçük hafif şeyleri, zarfları, uzaktan kumandaları, yönlendiricileri, perdeleri, kabin ışıklarını, yamaları, bir minderi, kağıtları ve diğer kaymaz nesneleri tutturun.

Güçlü Yükseltilmiş Yapışkan Bant : Cam, ahşap, metal, plastik, kumaş, duvar ve diğer temiz düz pürüzsüz yüzeylerde daha uzun ömürlü ve dayanıklı yapışkan.. Organizasyon ve zanaat/işçilik için sınırsız olanaklar, kilim halı paspas durdurma.

Çift Taraflı Bantın Kullanımı ve Çıkarılması Kolay : Cırt cırtlı bantlar basitçe soyulup yapıştırılır, arkası yapışkandır. Kalemlik, çiçek vazosu, mobilya altlıkları, kilim, halı, paspas, ayakkabı süsleri, işlemeli yama, aplike yamaları, telefon kılıfı ve resim için mükemmel bir stoper

Hem iç hem de dış mekanlarda yaygın olarak kullanılır : Okul projeleri, mutfak, ev ve ofis çevresinde düzenleme için uygundur; güneş duvar lambaları için dış mekan, kamp. Kumaş montaj bandımız tekstil, beton, porselen, plastik, kumaş ve ahşap dahil olmak üzere hemen hemen her yüzeye yapışabilen su geçirmezdir.

ÖNEMLİ İPUÇLARI : Çift taraflı yapışkan duvar bandımız sadece pürüzsüz, temiz ve kuru yüzeylerde kullanılır. Herhangi bir elektrikli duvar, boyalı duvar, pürüzlü yüzey veya düzensiz öğeler tavsiye edilmez. Bu montaj bantları çok güçlü bir yapıştırıcıdır, iyi yapışır ya da yapışmaz, gerçekten yüzeye bağlıdır ya da nesnenin stres noktasına bağlı olarak doğru yere yapışıp yapışmadığına bağlıdır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar