Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Bıçak Bileme Seti 2 ADET L.Kyyhkynen Design 719994

TL79,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

BIÇAKLAR, BIÇAK STANT ÜNİTESİ ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet Bıçak Bileme Taşı, 1 Adet Bıçak Bileyici Kalemtıraş Tip Ünite TransForMacion Lalli Kyyhkynen Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan kombinasyonu, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) :  kalemtıraş tip 21 x 5 x 6 cm - Taş bileyici  20 cm 

KALEMTIRAİ TİP BİLEYİCİ ;

 

Manuel bıçak bileyici, ev kullanımı için ideal, çok işlevli bir bıçak bileyicidir. Mutfak bıçakları ve makaslar için ev tipi bileyici, aletlerinizin keskinliğine geri dönmesini kolay ve hızlı hale getirir. Bıçak bileyici üç aşamalı bir bıçak bileyicidir, yani üç farklı keskinlik derecesine sahiptir. Bu, basit meyve dilimleme bıçaklarından daha karmaşık et bıçaklarına kadar farklı keskinlik ve duruma sahip bıçakları keskinleştirmenize olanak tanır.

Manuel bıçak bileyici, bıçakları mekanik olarak keskinleştirmek için tasarlanmıştır. Çoğu bıçak türüne uygun evrensel bir kalemtıraştır. Bileyici kullanmak bıçaklarınızın ömrünü önemli ölçüde uzatabilir. Genel olarak, bıçak bileyici her mutfakta önemli bir araçtır. Ev tipi mutfak bıçağı bileyici, bıçaklarına değer veren, keskinliğini ve işlevselliğini uzun yıllar korumak isteyenler için mükemmel bir seçimdir.
Üç bileme türü - kaba, orta ve ince, bıçağınız için en uygun bilemeyi seçmenizi sağlar.
Manuel bıçak bileyici - en iyi sonucu elde etmek için nokta sürecini kontrol ederek bıçakları elle keskinleştirmenize olanak tanır.
Kompakt boyut - yürüyüşte veya piknikte bile her koşulda saklamaya ve kullanmaya uygundur.
Hafiflik - bıçak bileyiciyi gereksiz çaba ve yorulmadan kullanmanızı sağlar.
Kullanışlı tasarım - kalemtıraş çalışma yüzeyine kolayca takılır ve bileme sırasında stabilite sağlar.
Çok yönlülük - mutfak, cep, avcılık vb. dahil çoğu bıçak türü için uygundur.
Güvenlik - Bileyici, doğru bileme tekniği sayesinde güvenliği sağlar ve bıçağa zarar verme riskini azaltır.

Kullanım için talimatlar:
Bileyiciyi masa gibi sabit bir yüzeye yerleştirin.
Bıçağın durumuna göre doğru öğütmeyi seçin - çok kör bıçaklar için kaba, hafif kör bıçaklar için orta ve hafif bileme için ince.
Bıçağın istenen açısını koruyarak, bıçağın başından sonuna kadar kalemtıraş boyunca hareket ettirmeye başlayın. Bunu çok fazla baskı uygulamadan birkaç kez yapın.
Bıçak yeterince keskin oluncaya kadar bu işlemi bıçağın her iki tarafı için tekrarlayın.
Bıçağın keskinliğini kağıt veya ince kumaş üzerinde gezdirerek test edin. Bıçak kolay ve düzgün kesmiyorsa bileme işlemini tekrarlayın.  

TAŞ MODEL BİLEYİCİ ;

 

GENİŞ KULLANIM ALANI : çim biçme makinesi bıçaklarını, baltaları, makas, orak, mutfak bıçaklarını vb. onarmak ve birleştirmek için idealdir

150 GRIT : Korindon malzemenin korozyon direncinin kullanımı, iyi taşlama etkisi, hızlı bile

ERGONOMİK TASARIM : Ürün küçük ve kullanışlıdır Dış mekanda,evde ve çoğu metal kesme aleti için uygundur.

KULLANIMI KOLAY : Pahalı taşlamalara gerek yok, taşı kullanmadan önce 10-15 dakika suya koyun. Bıçağı bilerken, istediğiniz zaman üzerine su ekleyebilirsiniz.

ÇOKLU TAKIMLARA UYGUN : En iyi keski ve alet bileyici, mutfak bıçağı bileyici, çakı bileyici, av bıçağı bileyici, makas ve şef bıçağı bileyici, jilet ve balta bileyici olarak hizmet eder

KULLANIMI SON DERECE KOLAY VE GÜVENLİ : bileme taşınızın kullanımı kolaydır ve ekstra fiziksel çaba veya yağ kullanımı gerektirmez, bu da süreci yeni başlayanlar için bile kolay ve oldukça etkili hale getirir.

Keskin bıçaklar ve aletlerle kesme deneyiminizi geliştirin.Kırık veya tamamen donuk bıçakları onarır , donuk çeliği hızla çıkarır ve ince çizikleri ve çapakları gidermek ve yüzeyi cilalamak için yardımcı olur. Sadece biraz bilemeye ihtiyaç duyan bıçakları tutmak için de daha iyidir.

 

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar