Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Thron Metal Mısır Kovası SİYAH 717794

Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri : 

RENK : TransForMacion Thron serisi olarak tasarladığımız bu ürünü SİYAH Renk/tasarımı birebir göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : Metal

Ölçüler : 14 X 17 CM 

Patlamış mısır, gevrek, atıştırmalığınızı koyun.  

İZLEYİN VE KEYFİNİ ÇIKARIN - Film veya spor izlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı çünkü artık bir elinizde yiyeceklerinizi tutabilirsiniz ve diğer elinizle kumandanızı tutun.

MODERN STİL : Modern tasarımlar. Sızıntı Yok. Canlı renkler. Eğlence zamanı. Çok iyi kalite. Pijama partisi , Güzel bir film için mükemmel

ÇEVRE DOSTU: Bu kaplar, yeniden kullanılabilir olacak şekilde tasarlanmış yüksek kaliteli dayanıklı %100 metalden yapılmıştır.

BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANABİLİR Sadece en iyi malzemeleri kullanıyoruz. Bu ucuz tek kullanımlık olanların aksine, başka bir zaman kullanmak üzere yıkayabilir ve saklayabilirsiniz. Bulaşık makinesinde güvenle yıkanabilir.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Düğünler, doğum günü partileri, nişan partileri, Baby Shower! Bu kutular, atıştırmalıklarınızı ve ikramlarınızı saklamak için harika süslemeler yapabilir. Atıştırmalıklarınızın tadını şık bir şekilde çıkarabilmeniz için bu kutuları şeker ve cips gibi en sevdiğiniz ikramlar için de kullanabilirsiniz!

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

 



Bunları da aldılar