Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Sulama Tabancası Tetikli 719944

TL80,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : ABS Plastik

Standart tüm hortumlara uyumludur (1/2 diye bilinir ve Türkiyede %99 oranında kullanılır) 
Hortum Başlığı Sızdırmaz: Hortumunuza mükemmel bağlantı için hassas bir dişli bağlantı ve kauçuk conta, aşırı su geçirmez bir sızdırmazlık sağlayarak nozulu sızdırmaz hale getirir.

Efor Tasarruflu Düğme Tasarımı: Püskürtme tabancamızın üst arka kısmındaki döner düğme, tetiğe basma gücünü azaltmak için saat yönünün tersine veya artırmak için saat yönünde döndürülebilir. Düğmeyi kolayca çevirin ve sulamayı kolaylaştırmak için en rahat kavrama gücünü bulun. Yaşlılar ve çocuklar bile zahmetsizce çalıştırabilir. Not: Bu düğme su hacmi ayarı için değildir.
İşgücü Tasarrufu Sağlayan Tasarım Sızdırmaz : Bahçe başlığımız, herhangi bir basınç uygulamanıza gerek kalmadan suyun açık kalmasını sağlayan sapın alt kısmındaki kilit çubuğuna sahiptir. Klipsi kullanın, böylece sürekli elinizi tutmak zorunda kalmazsınız.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

 

 

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz




Bunları da aldılar