Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion StyleDegree Metal Buharda Pişirme Haşlama Aparatı 717858

TL88,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

RENK : TransForMacion Elitis serisi olarak tasarladığımız bu ürünü Renk/tasarımı birebir göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

MATERYAL : Paslanmaz Çelik

ADET : 1

ÖLÇÜLER : 22 cm’e kadar açılabilir. Yükseklik 7 cm Tencereye giriş çağı 18 cm

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : 2 boyutlu seçenek 

KATLANABİLİR: TransForMacion StyleDegree Buharlı pişirme haşlama sepetinin katlanmış çapı 18 cm'dir, katlanır buhar sepeti 22 cm'ye genişler. Yapraklar gerildiğinde, genişletilebilir çeşitli boyutlardaki tencerelere sığar ve yerden tasarruf sağlar!

GENİŞ KULLANIM ALANI : TransForMacion StyleDegree Yemek, buharlı sebzeler, balık, brokoli, deniz ürünleri, yumurta, etler, tatlılar vs. pişirmek için katlanabilir bir buharlı sepet olarak kullanılabilir. filtre, meyve tabağı, raflı buharlı pişiriciler, mutfak süzgeci, kevgir vb.

PASLANMAZ ÇELİK : Metal paslanmaz çelik buharlı sepet ek parçamız tamamen gıda sınıfı paslanmaz çelikten yapılmaktadır. Herhangi bir bulaşık makinesinde ve fırında kullanım için tamamen güvenlidir.

KULLANIMI VE TEMİZLİĞİ KOLAY: Metal paslanmaz çelik buharlı sepet ek parçası, kullandıktan sonra lavaboda kolayca durulayın, son derece cilalı yüzey temizliği kolaylaştırır! Ocakta, multi cookerde, fırında kullanılabilir, tüm tencerelere uyumludur.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar