Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Saç Düzleştirici Maşa Çift Yüzeyli Fırça 719790

TL218,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : %100 Ahşap + elle seçilmiş nano kıllar

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Absolute Professional  olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 22 X 4 X 4 CM


ANTİ-STATİK : Fırça, kuru saçları onarabilen ve saç hacmini artırabilen, saçı daha iyi, daha sağlıklı ve daha hızlı hale getiren antistatiktir.

DAYANIKLI : Bu tarak saç sağlığını etkili bir şekilde iyileştirebilir ve bölünmüş uçları azaltabilir, fırça yüksek kaliteli kıl malzemeleri, antistatik, yumuşak, orta kullanır ve kafa derisine zarar vermez.

GÜVENLİK : Düzleştirirken saç kırılması konusunda endişelenmeyin, saçı daha yumuşak ve pürüzsüz hale getirir, fırça astarı, fırçalama ve şekillendirme sırasında saç derisine masaj yaparak mikro dolaşımı uyarır.

KULLANIMI KOLAY: Fırçanın çift taraflı kelepçesi, saçı anında şekillendirmeyi veya düzeltmeyi kolaylaştırır, kıllar saçınıza parlaklık katar ve iyi bir şekillendirme etkisine sahiptir. Düzleştirirken saça zarar vermekten artık endişe etmeyin, saçı daha yumuşak ve pürüzsüz hale getirir. Saçınızı düzleştirmek için bir fırça kullandığınızda, artık saçınıza zarar verme konusunda endişelenmenize gerek yok. Saçınızı daha pürüzsüz, daha parlak ve daha az kıvırcık yapacaktır. Tarak dişleri yüksek kaliteli elle seçilmiş kıllardan yapılmıştır, antistatik, dayanıklıdır ve uzun süre kullanılabilir.

ŞEKİLLENDİRİCİ : Bu saç fırçasıyla saç derisi sağlığını iyileştirin, yağ birikmesini ve kıvırcık saçları önleyerek bölünmüş uçları azaltarak saç sağlığını iyileştirebilir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz




Bunları da aldılar