Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Renkli Pano Raptiyesi 150 ADET 718647

TL65,95


SUPERONSTEP
ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Metal

Adet / Renk / Tasarım : 150 Adet, resimde yer alan renk kombinasyonunu sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 10 mm x 8 mm

GÜVENİLİR VE TEKRAR KULLANILABİLİR : Paslanmaz çelikten yapılmıştır, keskin, dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlar. Masanızı temiz ve düzenli tutun.

HERHANGİ BİR GÖREV İÇİN : taşlanmış çelik uçlu standart boyutlu raptiye. Kolay takma ve çıkarma için düz kafa. Saklama için hafif ve kullanışlı kutusunda gönderilir. Her kutuda 30 +/- bulunur ve 5 paket gönderilir.

GÜVENLİ KAĞIT İŞLERİ. Belgeleri, tutturma kağıtlarını, fotoğrafları, duvarlara mesaj notlarını, ilan panosunu, mantar panoları, takvimleri, köpük panoları, poster panolarını yapıştırmak için raptiyeler

PROFESYONEL. Göz alıcı çekicilik için çeşitli renkler. Sade tasarımıyla çalışma ortamına eğlence katarak profesyonelliği koruyor. Haritada yerleri işaretleme, duvarda süsleme, takvimler. Metal renkli iğneler, raptiye ofis aksesuarlarınız için mükemmel bir tamamlayıcıdır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar