Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Lavabo Gideri Tıkanma Avcısı 2 ADET Roche Design 718317

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 109 Adet
%66
TL169,95 TL58,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


NEYE SAHİP OLACAKSINIZ ? 2 ADET, 13 cm çapında, ,TPR silikon, TransForMacion Roche Design olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz. An resimdeki Renk örnek, stok durumuna göre gönderilir.

Ürün Özelikleri :

Mutfak, wc ve banyo lavaboları, küvet giderlerinde muhteşem temizlik sağlar. . Mutfakta yemek artıklarının, küvette saçlarınızın gideri tıkamasını önler ve tasarruf sağlar. Sürekli tıkanan giderle karşılaşmaz ve açıcı kullanmazsınız. Mutfak yer sifonu kolay filtrasyon sağlar, kokuyu önler, boru tıkanma derdinden kurtulur. Koku geçirmez tahliye kapağı banyo, mutfak, tuvalet ve daha fazlası için uygundur.

Tüm yaygın tank, lavabo veya küvet türleri için uygundur. Sadece bir lavabo filtresi değil, eviniz için bir dekorasyon olarak da uygundur.

Esnek ve suya dayanıklı TPR malzemeden üretilmiştir
Çoğu lavabo, gider, lavabo ve eğimli eviyeye uyar.

Bu artık avcısı, artıkların drenajınızın üzerinde kalmasını sağlar. Roche'un delikleri suyun kolayca tahliye edilmesini sağlarken saçların kanalizasyona düşmesini engeller. 

Filtre yemek artıklarını vb genel kalıntıları etkili bir şekilde yakalayabilir ve tahliye borusunun tıkanmasını önleyebilir. Eviniz için iyi bir yardımcı olun.

Artıkları etkili bir şekilde yakalar ve lavabonuzun sorunsuz şekilde boşalmasını sağlar
Yüksek Kaliteli Silikon, Leke tutmaz ve küvetinizi çizmez 
Roche  gider kapağı artıkları vb  yakalar, lavaboda tıkanmaları önlemeye yardımcı olur.  

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar