Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion İndüksiyon Tabanlı Bakır Cezve Hanedan 2 Kişilik 719238

TL216,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Hanadan Design olarak tasarladığımız ürünü, ( el yapımı olduğundan desenlerde farklılık, hafif değişiklikler olabilir) gönderiyoruz

İndüksiyon ve tüm ocaklarla uyumludur

2 Kişilik Osmanlı Motifli Döküm İndüksiyon (Mıknatıslı) Ocaklara Uyumludur.

İndüksiyon Tabanlı Cezve, mutfakta kahve veya çay gibi sıvıları ısıtmak ve demlemek için kullanılan özel bir cezve çeşididir. İndüksiyon tabanı, indüksiyon ocaklarında kullanılabilen özel bir taban malzemesidir. İndüksiyon ocaklarda çalışan bu tencere, manyetik alan oluşturarak doğrudan taban üzerinden ısıyı aktarır.

özellikle hızlı ve etkili ısıtma sağlamak için tasarlanmıştır. İndüksiyon teknolojisi, enerjinin doğrudan tencereye aktarılmasını sağlar, bu da daha hızlı ve daha verimli bir ısıtma süreci anlamına gelir. Ayrıca, indüksiyon tabanı sayesinde cezvenin ısıyı homojen bir şekilde dağıtması ve sıcaklık kontrolünün hassas olması sağlanır.

Döküm cezve, geleneksel Türk kahvesi yapmak için mükemmel bir seçimdir. Yüksek kaliteli döküm malzeme, uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmıştır ve mükemmel ısı dağılımı sayesinde kahvenizin tadını üst düzeye çıkarır.

Ürünümüz, geleneksel Türk kahvesi deneyimini yaşamak isteyenler için ideal bir seçenektir. Mükemmel ısı dağılımı, şık tasarımı ve dayanıklı malzemesi sayesinde,yıllarca kullanabileceğiniz harika bir üründür.

2 Kişilik Standart Fincan (Kullanılan Fincanın Ebatına Göre Değişiklik Gösterir.)

Paslanmaya, Kararmaya Dayanıklı, Deterjan kullanmayınız. Bulaşık makinesine uygun değildir. Yüksek sıcaklıkta ve bulaşık makinesinde kesinlikle yıkanmamalıdır. Bu durum, döküm cezvenin yapısında bozulmalara ve ısıyı muhafaza etme özelliğine zarar verebilir

Dışı Zamak Döküm, İç malzemesi paslanmaz çelikten üretilmiştir

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar