Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Hamur ve Pizza Kesici Çelik Imbottiti Design 718366

ONESTEP DIAMOND Son 7 Günde Satılan : 975 Adet
%43
TL124,95 TL70,95


ONESTEP DIAMOND Bu ONESTEP DIAMOND ürününden sepetinize 6 adet eklerseniz %10 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


NEYE SAHİP OLACAKSINIZ ? Ahşap saplı, paslanmaz çelik bıçak, TransForMacion Avolt Imbottiti olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz. Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. /strong>

Ürün Özellikleri :


PİZZA ve HAMUR İÇİN : Peynirli Pizza, Domatesli Pizza ve hamur işi dahil olmak üzere tüm pizza türleri için yüksek kaliteli Paslanmaz Çelik Bıçaktan yapılmış Makaralı kesici. Ev mutfağınızda, ofis kilerinizde ve partilerinizde olması gereken harika bir araç!

MALZEME: Kavramalı kulpları olan yüksek kaliteli Paslanmaz Çelik, ürünün kullanımını güvenli hale getirir. Pizza, pasta ve kekleri saniyeler içinde dilimleyin. Çok amaçlı pizza bıçağımızın keskin bıçağı, pizza, hamur işi ve pastayı kolaylıkla kesmeye yardımcı olur.

ÇOK AMAÇLI : Bıçak, Pizza, pasta, hamur, tereyağı, peynir vb kesmek için kullanılabilir.

KOLAY BAKIM:Bulaşık makinesinde yıkanabilir. En iyi sonuç için elde yıkama önerilir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Güvenle satın alabilirsiniz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.




Bunları da aldılar