Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Esnek Plastik Kesim Matı Flexa Design 2 ADET 718830

TL84,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

RENK : TransForMacion Flexa serisi olarak tasarladığımız bu ürünü BEYAZ/GRİ/BEJ renk kombinasyonlarından 2 adet olarak gönderiyoruz

MATERYAL : Esnek Plastik

ÖLÇÜLER : 32 x 21 cm

PREMIUM KALİTELİ MALZEME : Ultra ince tasarımı sayesinde birinci sınıf bir kesme matı. Bu esnek plastik kesme tahtası seti, estetik bir çekicilik için canlı renkte ve düzgün bir şekilde saklayabilmeniz için kullanışlı bir üçgen asma deliğiyle gelir. 1,0 mm kalınlığı, onu günlük kullanım için dikkat çekici bir parça haline getiriyor!

ULTRA HAFİF TASARIM : Dikdörtgen esnek kesme tahtası kullanımı kolaydır! İnce yüzeyleri, meyve dilimleme gibi hızlı ve basit doğrama ihtiyaçları için harikadır. Temizlemek için mutfak kesme tahtanızı yumuşak sabunla elde yıkamanız yeterlidir. Mutfakta kullanıma yönelik plastik kesme tahtalarımızla yemek hazırlamanın stresini atın ve basitleştirilmiş yemek pişirmenin tadını çıkarın!

TEMİZLİĞİ, KURULAMASI VE SAKLAMASI KOLAY : Mutfak kullanımı için kesme tahtaları tam da aradığınız şey! Kompakt tasarımı, yemek pişirme yükünü ortadan kaldırır. Hazırlarken yerinde kalacağından emin olduğunuz yemek pişirmek için kesme altlıkları ile güvenle dilimleyin ve doğrayın.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz




Bunları da aldılar