Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Çıkarılabilir Mama Oturağı Masa Mama Sandalyesi MAVİ 719332


  Tükendi!  
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Materyal : Plastik 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi ve  modeli, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz. Üzerinde yer alan desen renklerde farklılıklar olabilir 

Ölçüler : 42 x 48 x 27,7 cm


Taşınabilir Kaydırmaz Taban ve devrilmez olarak tasarladık.

2 AŞAMALI ÇOK FONKSİYONLU GENİŞ KULLANIM ALANLI BİR ÜRÜN OLUP BEBEĞİNİZİN VE SİZİN VAZGEÇİLMEZ BİR YARDIMCINIZ OLACAK.

İhtiyaç Halinde Mama Sandalyesi, Etkinlik Masası, Oturak, Koltuk Hatta Banyo Oturağı Olabilir... Masalı Mama Sandalyesi Olarak Kullanılabilir ve Çocuğunuzun Yemek Alışkanlığını Edinmesine Yardımcı Olur.

Salon, Mutfak, Oyun Odasında Her Türlü Zemine Konularak Devrilmez Yapısı ve Kaydırmaz Tabanı İle Aktivite Masalı Oturak Olarak Kullanıma Uygundur.

Bebeğinizin Banyo Alışkanlığı Edinmesine Yardımcı Olur ve Dilerseniz Ön Tarafta Bulunan Mama Masası Çıkarılarak Banyo Oturağı Olarak da Kullanılabilir.

Kaydırmaz Taban Sayesinde Mutfak Masası, Tezgah Vb Güvenli Alanlarda Ebeveyn Eşliğinde Mutfakta Kullanıma Uygundur.

Portatif Yapısı İle Seyahatlerinizde, Plaj, Kumsal Vb. Zeminlerde Kullanılabilir.

Geniş Hacmi İle Çocuğunuzun Bunalmasını Engeller Rahat Bir Alana Sahip Olmasını Sağlar Ve Uzun Yıllar Kullanım İmkanı da Olur.

Bebeğiniz Oturma Alışkanlığı Edinmesini Sağlar.

Ergonomik Yapısı İle Çocuğunuz Hem Güvenli Hem Kendini Yormadan Rahat Bir Pozisyonda Oturmasını Sağlar.

Yıkanabilir ve Kolay Kırılmaz.

Bebeğinizin Sağlığı Açısından Dik Pozisyona Geldikten Sonra Minimum 3. Aydan İtibaren Kullanılması Tavsiye Edillir 3-4 Yaşına Kadar Kullanıma Uygundur.

Alerjik Madde ve Koku İçermez.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar