Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Çamaşır Yıkama Filesi 2 BOY 5 ADET 718598

TL104,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki BEYAZ Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderili ve sürpriz yaşamazsınız.  

Materyal : Polyester

Ne alacaksınız ? : 2 ADET 35X45 CM + 3 adet 40 x 60 cm ökçülerinde TOPLAMDA 5 ADET PAKET gönderiyoruz

Kirli kıyafetlerinizi yerden uzak tutun ve fileli Çamaşır Torbası ile iyi bir şekilde ayırın - kirli çamaşırlarınızı unutulmuş bir köşede istiflemeyi veya yatağınızın üzerine yığmayı bırakın, yerine onları file çamaşır torbalarımızda verimli bir şekilde saklayın. hassas giysilerinizin veya özel giysilerinizin birbirine dolanmasını ve hasar görmesini önleyin!

SÜPER BÜYÜK BOY : Büyük ağ yıkama torbamız 40 x 60 cm, küçük ağ torbamız 35x45 cm ölçülerindedir. Bu büyük çamaşır torbası, birçok kişinin yıkama ihtiyacını karşılayabilir. Geniş alana sahiptir, yıkamayı daha yeterli, daha temiz hale getirir. Giysileri, Kotları ve Diğer Büyük Giysileri, Banyo Havlularını, Çarşafları, Masa Örtülerini, Perdeleri ve diğer Ev Eşyalarını yıkamak için uygundur.

AĞ FİLE MODEL : File çamaşır torbası dayanıklı ve tekrar kullanılabilir. 125 gsm net kumaştan diğerlerinden daha ağır, deforme olmayan ve uzun ömürlü polyesterden yapılmıştır. Bu yıkama fileli torbanın büyük bir ağa sahiptir, sabun ve su ağdan kolayca akabilir ve petek tasarımı optimum temizlik için daha iyi bir ovalama işlevine sahiptir.

İPLE BAĞLAMA : Çamaşır yıkama torbasının bağlanabilir ipi, yıkama ve kurutma sırasında açılmasını önler

GENİŞ ALANDA KULLANIM : Giysileri paketlemek için de idealdir. Arkadaşlarla spor yaparken ve seyahat ederken, seyahat çamaşır torbaları ile kendinizin ve arkadaşlarınızın kıyafetlerini kolayca ayırabilirsiniz. Bir çamaşır makinesini oda arkadaşınızla paylaştığınız zaman, çamaşır makinesi yıkama torbaları ile kıyafetlerinizi kolayca tanımlayabilirsiniz. Giysilerinizi gardıropta düzenli bir şekilde sıralamak için depolama için de kullanılabilir. Ayrıca ev taşımak için harika bir yardımcıdır.

PRATİK OLARAK TASARLANMIŞ - Eşsiz bir ağ tasarımına sahip olan, hassas çamaşırlarınız için file çamaşır torbalarımız, kirli giysilerinizin nefes almasını sağlar ve kötü veya küf kokmasını önler.


MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz




Bunları da aldılar