Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Cam Küllük Hello Dumansız 2 ADET 2719007

TL82,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, TransForMacion Hello Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan renk kombinasyonunu sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Materyal : %100 CAM + Üst Plastik Kapak 

GENİŞ KULLANIM ALANI : Dış mekan, kapalı mekan, ev, teras, ofis, bar, kafe, otel, restoran, çay bahçeleri, büfe vb. için uygundur.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Sık sık sigara izmaritlerini dökme sorununu ortadan kaldırır ve kullanımı ve temizliği kolaydır. Sigara küllerine ve izmaritlerine mükemmel uyum sağlar, iç mekan kokusunu azaltır, masaüstünü her zaman temiz tutar ve ailenizin sağlığını korur.

ÜSTÜN KALİTE: %100 CAM-  Kullanımı güvenlidir. Bunlar yıllarca sürecek en iyi küllüklerdir.

BÜYÜK KAPASİTE : Sık sık sigara izmaritlerini dökme sorununu ortadan kaldırır ve kullanımı ve temizliği kolaydır. Sigara küllerine ve izmaritlerine mükemmel uyum sağlar, iç mekan kokusunu azaltır, masaüstünü her zaman temiz tutar ve ailenizin sağlığını korur.

 

KOLAYCA SÖNDÜR : Bu yüksek kaliteli cam küllük  sigaraları güvenle söndürmek için tasarlanmıştır. Kokuları giderirler ve duman salmazlar. Sigaraları saniyeler içinde söndürün ve arabanızı kokulardan uzak tutun. Sigara izmaritlerini ve küllerini güvenli ve emniyetli bir şekilde tutar.

Kapakta 4 adet sigara tutucu bulunur ve sıkı bir tutuşa sahiptir, düşmez.Bu da küllüğü güvenli ve kullanımı kolay hale getirir. Kül Kovaları, boşaltılmadan önce bir dolu sigara izmaritini kolayca tutabilir ve nemli bir bezle silinebilir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.




Bunları da aldılar