Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

ModaCar Bisiklet Zili 2 li Set Metal Maytoni Design 429044

TL80,95


SUPERONSTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

NE GÖNDERİYORUZ ? 2 ADET Sağlı sollu yüksek ses için kullanabileceğiniz, TransForMacion Maytoni Design olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz. Üst renkler kırmızı, mav, sarı olarak farklılık gösterebilir

ÜSTÜN KALİTE METAL : Kubbesi, yalnızca muhteşem bir ses yaratan yüksek kaliteli metalden yapılmıştır.

EŞSİZ SES : Daha net, daha yüksek, daha uzun süre kalıcı daha saf ton yayalara hoş bir uyarı verir; bisikletinize güzel bir melodi getiriyor. Uzun ve yüksek bir ses getirmesini sağlayan dahili oyuk yankı sistemi ile birleşir. Ayrıca çekiç, birbirine bağlı entegre bir PP malzemedir, yay gibi düşmesi kolay değildir. Yayalar ve geçen araçlar zil sesini net bir şekilde duyabilir, güvenliğimiz için erken uyarıdır.

İNCE İŞLEME : Anti-oksidasyon ve aşınma direncine sahip kaliteli elektro kaplama ile geliştirilmiş parlaklık. Çapaksız, iyi cilalanmış ve PP tutucudan oluşur.

KURULUMU KOLAY : Bisiklet zili, 2,22 ila 2,25 cm çapındaki gidon veya gövdeli bisikletler için uygundur (Bu ölçüler en çok kullanılan gidon ölçüleridir) Vidalamak için sadece bir dakika, bitti!

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Güvenle satın alabilirsiniz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar