Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 4 lü Ahşap Kapı Stoperi WestGard Design 718567

TL97,95


SUPERONSTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : %100 Ahşap

Adet : 4  - 2 model x 2 adet 

Renk : Resimdeki KAHVE renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız

Tasarım TransForMacion WestGard Design olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz.

Ölçüler : 11,5 cm x genişlik 3 cm x  yükseklik 2,5 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Sağlam, kaymaz ahşap kapı durdurma stoperi , ahşap kapılar, ağır hizmet tipi kapılar, cam kapılar ve metal kapılar için uygundur. Ahşap zeminler, halılar, beton, seramik karolar ve diğer zeminlerde iyi çalışırlar ve mükemmel tutuş sağlarlar.


Bu ürün, kapınıza ağır bir saksı veya bitki yerleştirmekten veya kapı pervazına karton veya tahta parçası sıkıştırmaktan daha kolay bir çözüm sunar. Ahşaptan yapılmıştır, çok dayanıklıdır ve kesinlikle uzun süre dayanacaktır. Bu kapı durdurucu, ağır kapılarınızla oynayan çocuklar gibi olası tehlikeleri de hafifletmeye yardımcı olabilir. Bu sayede kapılarınız olduğu gibi kalacaktır. Mutfağınızın arka kapısı varsa, serin esintinin içeri girmesi için kapıyı açık tutmak için bu kapı durdurucuyu da kullanabilirsiniz

KAPI DURDURUCU : : Kapı durdurucusu 11,5 cm x genişlik 3 cm x  yükseklik 2,5 cm cm boyutlarındadır ve tüm kapılara uyar. Kapı durdurma, kapınızı ve duvarınızı hasardan koruyacaktır. Evde/ofis/yazlık/garaj/okul/iş yerlerinde ve hastanede iç ve dış mekan kullanımı için mükemmeldir.

DAYANIKLI: Ahşap malzemeden üretilmiştir, uzun süre kullanımdan sonra deforme olmaz ve yüksek taşıma performansına sahiptir. Kapı altı kapı stoperi, kapının kendiliğinden kapanmasını önlemek için eğimli tasarıma bağlıdır. Çoğu kapı boşluğuna uyarlar ve çatlamazlar.

ANTI-SLIP: Alt kısımdaki kaymaz tasarım, güçlü sürtünme sağlayabilir ve kapıyı sabit tutabilir. Ağır kapıda bile kaymaz. Çocuklarınızı, bebeklerinizi ve evcil hayvanlarınızı kapı çarpmalarından koruyun. Kapı stoperleri, onları düşünmediğimiz zaman en kullanışlı olanıdır.

 

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar