Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 3 lü Set Kapı Arkası Askı Winquist Design 718985

TL116,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Plastik

Adet / Renk / Tasarım : 3 Adet, TransForMacion Winquist Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan 2 beyaz + 1 antrasit rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 48x 19,5 cm - 5 cm’e kadarki genişlikteki yerlere takılabilir.

KAPASİTE : 11 pinli

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Çift sıra kullanım imkanına sahip toplamda 11 pinli !

ÜSTÜN KALİTE :  Çok sağlam ve yarı esnek plastik malzemeden yapılmış kapı Üstü Askılarımız uzun süre dayanacak şekilde yapılmıştır. 

MODERN MİNİMALİST TASARIM : Yatak odası veya diğer odalar için montajı kolay kapı kancalarımız, herhangi bir kapının üzerinden düzgünce kayar. Artık evinizi veya ofisinizi anında düzenleyebilirsiniz. Yatak odanız, banyonuz veya depolama alanınız olsun, dağınıklığı kolaylıkla ve kısa sürede kolayca temizleyebilirsiniz.

ÇOK AMAÇLI : Kapı arkası kancalarımız tüm standart kapı boyutlarına mükemmel şekilde yerleştirilebilir. 3 kanca tasarımı ile askılık, tek kanca modellerine göre çok daha fazla alan sağlar ve elbise, çanta, havlu, elbise, eşarp, mont, ceket ve çok daha fazlasını asmak için kullanılabilir.

TAŞINABİLİR: Bu ev depolama kancalarının yalnızca asılması ve vidasız tasarımı, inanılmaz esneklik ve taşınabilirlik sağlar. Kancaları ihtiyaç duyduğunuzda evinizdeki herhangi bir kapıya kaydırabilirsiniz. Kapılarınızı değiştirseniz veya evinizi değiştirseniz de farketmez!

Pürüzsüz tasarım

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar