Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 1.5 LT Büyük Matara Gallon Fitness MOR 720049

TL106,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Renk :  Fitness, Spor, Ofis vb tüm alanlar için tasarladık. 2 ADET TransForMacion Gallon Fitness serisi olarak tasarladığımız bu ürün MOR  birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

ŞIK VE BASİT TASARIM - Her yere götürün. Fitness, açık hava, yoga, meditasyon, spor salonu, yürüyüş, müzik festivalleri veya ofis için mükemmeldir. Bulaşık makinesinde yıkanabilir 

BPA İÇERMEZ  :  Vücudunuz için Sağlıklı, Çevre için Sağlıklı. 1000 zehirli şişe tasarrufu sağlar, her küçük adım yardımcı olur.  

HAFİF : Güzel tasarlanmış su şişelerimiz dayanıklı ve hafiftir. Sızdırmaz ve içmeyi kolaylaştırır, böylece dağınık dökülmeleri önleyebilirsiniz.

BÜYÜK KAPASİTE : 1500 ML kapasitesi, 30 CM X 10 CM ölçüleriyle sık sık doldurmak zorunda kalmadan bir dolu su şişesinin keyfini çıkarmanızı sağlar.

SIZDIRMAZ VE KIRILMAZ : Matara kesinlikle sızdırmaz ve kırılmazdır, Yürüyüş, bisiklet, tekne gezintisi, spor salonu, iş, okul ve ev için mükemmeldir. Şişe sırt çantalarında, plaj çantalarında veya tezgahınızın kenarında güvenlidir.  

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz




Bunları da aldılar