Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Titanyum Kırık Hasarlı Vida Cıvata Çıkarıcı 716526

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 1 Adet
%51
TL191,95 TL94,11


Aynı Gün Kargo
Tükenmek Üzere

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Materyal : Titanyum kaplama HSS Karbon Çelik 

Ne alacaksınız ? : 4 FARKLI UÇ özel saklama kutusuyla gönderilr.  (MATKAP DAHİL DEĞİLDİR= 
 

Civata / Vida Çıkarıcı Seti: Hasarlı Vida ve Cıvata Sökücü kiti, soyulmuş, hasarlı veya kırılmış vida veya cıvataları saniyeler içinde kolayca çıkarır; Herhangi bir matkapla çalışır

Kolay Kullanım: Matkap kullanabiliyorsanız bu sökme kitini kullanabilirsiniz; İnatçı güverte vidalarını sekoyadan bile çıkarabilir.

Çok Yönlü ve Uzun Ömürlü: Bu ağır hizmet tipi vida sökme kiti, normal uçlardan 6 kat daha uzun süre dayanan titanyum kaplamaya sahip 4 farklı boyutta uç içerir
Saniyeler İçinde Çalışır: Bu kullanımı kolay, müteahhit sınıfı 4 parçalı vida ve cıvata çıkarıcı seti ile soyulmuş bir vida veya kırık cıvata nedeniyle bir daha asla yavaşlamayacaksınız veya hayal kırıklığına uğramayacaksınız.

KULLANICI DOSTU - İki kolay adım, önce bir matkaba ihtiyacınız var, hasarlı vidadan biraz daha küçük seçin ve matkap ucunu/parlatma ucunu kullanarak çıkarmaya başlayın ve temiz bir delik oluşturmak için delin (matkabı çalıştırdığınızdan emin olun) işlem sırasında tersine çevirin). Ardından, matkap ucunu ekstraksiyon ucuna geçirin ve tutarlı, aşağı doğru basınç (ve yavaş bir hız) kullanarak ekstraksiyon ucunun hasarlı vidayı "ısırmasına" izin verin ve ardından vidayı kolayca çıkarabilirsiniz.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar