Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Flamme 8 Adet Halı Kilim Yolluk Kayma Önleyici Yapışkan 716335

ONESTEP DIAMOND Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın


Özellikler :

Ne alacaksınız ? : 8 ADET - Kesilmiş 4 x 10 cm ölçülerinde

GENİŞ KULLANIM ALANI : Halı, kilim, paspas, yolluk, paspas ve araba paspaslarının yanı sıra sert ahşap, ahşap, fayans, plastik, laminat, beton veya diğer halılara halı sabitlemek için kullanılabilir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Sadece Halı veya türevi ürünlerde çalışır.


SÜPER İNCE : Bu Kauçuk alaşımlı çift taraflı halı bantı, 0,11 mm kalınlığında,4 cm genişliğinde ve 10 cm uzunluğundadır. Aynı zamanda kesilebilir özeliktedir. Kauçuk yapışma sistemli, yırtılmaya karşı dayanıklı esnek bir taşıyıcıdan oluşmaktadır. Yapışkanın, düzensiz yüzeyler üzerinde yapıştıma uygulamaları için çok uygun olmasını sağlayan yüksek bir kaplama ağırlığı bulunmaktadır. Çoğu durumda sağlam yüzeylerden herhangi bir yapışkan kalıntısı bırakmadan sökülebilmektedir.

KAYIPLARI VE DÜŞMELERİ ÖNLEYİN: Bu çift taraflı bant, halıların yere sağlam bir şekilde sabitlenmesini sağlayarak evcil hayvanların, çocukların, yetişkinlerin ve yaşlıların kaymasını veya düşmesini önleyecektir. Bant ayrıca halıların düz durmasını ve kıvrılmamasını sağlayarak, halının düz olmayan kısımlarına takılmayı veya düşmeyi önler. Düz duran halılar, altına bu tür bir bantla sabitlendiğinde daha uzun süre en iyi durumda kalacaktır.

DAYANIKLI VE ÇOK YÖNLÜ: Bu dayanıklı ve çok yönlü çift taraflı halı bandı, pürüzlü ve pürüzsüz yüzeylere yapışacak ve yaya trafiğine ve vakumlamaya dayanacaktır. Halı, kilim, paspas, yolluk, paspas ve araba paspaslarının yanı sıra sert ahşap, ahşap, fayans, plastik, laminat, beton veya diğer halılara halı sabitlemek için kullanılabilir. Güvenli halılar, süpürmeyi kolaylaştırır ve kaymaları ve düşmeleri önler.

UYGULAMASI KOLAY: Bandı uygulamak için önce yüzeyinizi iyice temizleyin. Ardından, ihtiyacınız olan miktarda bant kesin, arkalığın bir tarafını çıkarın ve halıya (veya başka bir yüzeye) uygulayın. Son olarak, ikinci desteği çıkarın ve zemine (veya başka bir yüzeye) sıkıca bastırın. Bu, halıları sıkıca yerinde tutacaktır. Bununla birlikte, yeniden düzenlemek veya temizlemek için bandı yukarı çekmeniz gerekirse, yapıştırıcı zemininizi veya diğer yüzeyinizi bozmadan çıkacaktır.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar