Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Brook At Kılı Ahşap Ayakkabı Fırçası 429017

TL127,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Özelikler : 

Materyal : %100 Kiraz ağacı + At kılı fırça 

Ölçüler :  Toplam Fırça  15 cm x  Kıl Derinliği : 2,3 cm  x Kıl bölümü 7 x 4 cm 

PROFESYONEL AYAKKABI FIRÇASI : Ayakkabı cilalama fırçamız, son derece yüksek yoğunluğa sahip en yüksek kalitede, %100 At kılından yapılmıştır. Bu fırçayı kullanmayı mutlak bir zevk haline getiren ergonomik oval tutma ahşap bölgeye sahiptir.

AYAKKABI BAKIMI İÇİN İDEAL : Yumuşak kılları cilalamanın yanısıra süet fırçalamak, bot, deri çanta dahil ve pürüzsüz deri ayakkabılarınız için hızlı temizlik sağlar.

EN İYİ AYAKKABI TEMİZLEYİCİ: Ayakkabıları temizlemek için eski güzel bir cila ve temizleme fırçasından daha iyi bir şey yoktur. İster ayakkabı temizleyicisi, ister bot temizleyicisi veya spor ayakkabı temizleyicisi arıyor olun, eski sadıklarla yanlış gidemezsiniz.

ÇEŞİTLİ RENKLER İÇİN UYGUN: Fırçalarımız her renk ayakkabıda, hatta beyaz ayakkabıda kullanılabilir.

ÇİZME YAPMAZ : Yumuşak ayakkabı fırçamız en sevdiğiniz botları çizmez, böylece gönül rahatlığıyla temizleyebilirsiniz. Normal bir cila, ayakkabılarınızı aşınma izlerinden gerçekten koruyacaktır,


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

 



Bunları da aldılar